Endelig er dagen her!

Ventetiden er over. Vålerenga skal endelig spille om poeng igjen!


Det er vår i lufta, matta er grønn og nå har vi forberedt oss lenge nok. Intility Arena er pynta til fest, våre ansatte og frivillige står parat til å ta imot dere og spillerne er klare. Er du? 

Tidligere kamper

Seriepremieren i Eliteserien er tr dager unna, og Vålerenga åpner hjemme i første kamp. Vi får besøk av nyopprykka Mjøndalen på Intility Arena, lørdag klokka 18.00 - et lag vi har møtt i vår øverste liga to ganger tidligere. 

Den første kampen ble spilt på Ullevaal stadion 16. mai 2015, den andre på kunstgresset i Nedre Eiker. Begge kampene endte med seier til Oslos stolthet. 

Oppkjøringa 

Vålerenga har spilt hele 12 treningskamper i oppkjøringa til årets sesong, blant annet mot Mjøndalen, mens bruntrøyene har spilt ti. Begge lag står med seks seire, og status for Deilas menn er ubeseira på de siste syv. 

Annonse:

Da lagene møttes til treningskamp før avreise til Marbella, gikk Vegard Hansens mannskap av med seieren etter to sene scoringer. 

Praktisk info

Vi ønsker å by våre supportere på Norges beste kampdagsopplevelse. Dette gjør vi gjennom et forrykende show i Fanzone to timer før avspark, Eliteseriens beste stadionpub, Nord Europas råeste supportertribune og 90 minutter med strålende fotball. 

Etter kampen kan du som besøkende også treffe alle spillerne i Players Lounge, slå av en prat, få autografer og ta selfies. 

Billetter

Har du ikke kjøpt sesongkort enda, kan du gjøre dette her. Billetter til seriepremieren får du kjøpt her eller i Sjappa på stadion før kampen. 

Vi gleder oss til å se deg på Intility Arena i 2019! 

Annonse fra Eliteserien: