3-0-seier og avansement i cupen

To scoringer av Magnus Riisnæs og ett av Mees Rijks sørga for seier på Jordal.

Det ble skikkelig cupstemning på Jordal kunstgress da Union Carl Berner inviterte til fest onsdag ettermiddag.

4. divisjonslaget hadde slått ut to 3. divisjonslag for å kvalifisere seg til første runde, og de holdt nullen mot Vålerenga til pause. Vertenes keeper hadde sin livs dag på jobb og det tok 51 minutter før de kongeblå fikk hull på byllen.

Mees Rijks kunne juble for sitt første mål i Vålerenga-drakt da han satte inn 1-0 etter fine kombinasjoner på venstresida.

Magnus Bech Riisnæs starta sin første kamp etter operasjonen, og unggutten sto bak målet til nederlenderen før han selv satte inn 2-0 da timen var passert. Samme mann økte til 3-0 med ti minutter igjen på klokka og sørga for en komfortabel seier på Jordal foran flere tusen mennesker.

Vi gratulerer Adrian Kurd Rønning, Obasi Onyebuchi, Lorents Apold-Aasen og Jakob Hansen Granli som alle fikk debuten sin for Vålerenga i onsdagens cupkamp. Nå retter vi fullt fokus mot den viktige hjemmekampen mot Stabæk førstkommende søndag.

Tusen takk til Union Carl Berner for et strålende arrangement, og tusen takk til alle som kom for å heie på oss!