15-årig stortalent klar for Vålerenga

Odin Thiago Holm fra Trondheim har signert for Oslos stolthet


Han blir ansett som et av de største talentene i landet i sin aldersgruppe og er kaptein for det norske G15-landslaget. Nå er Odin Thiago Holm klar for Vålerenga etter å ha signert en kontrakt som strekker seg ut 2021.  

Ettertraktet 

Unggutten kommer fraTrondheim og signerte for Ranheim i forkant av 2018-sesongen. I sommer deltok han på Sambor Youth Cup for Vålerenga og ble kåra til turneringas beste spiller. 

Annonse:

Prestasjonene til midtbanespilleren vekket interesse hos flere europeiske toppklubber, deriblant Manchester United, men det var Vålerenga som sikra seg underskriften til stortalentet. 

- Vi er naturligvis veldig stolte og glade for at Odin valgte Vålerenga, og gleder oss til å være med å utvikle talentet hans videre. I første omgang skal han lånes ut til en klubb i Trondheim slik at han kan fullføre ungdomsskolen hjemme, og så er planen at han kommer hit og slutter seg A-troppen i sommer, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen og legger til: 

- Odin har individuelle ferdigheter på et veldig høyt nivå. Han er blant annet en veldig god dribler, har et strålende tilslag og et veldig godt overblikk, forteller Ingebrigtsen. 

En stor dag

Sammen med både faren Ove og agente Tore Pedersen var Odin på plass på Intility Arena søndag kveld for å signere kontrakten som knytter han til Vålerenga de neste tre årene, og unggutten var veldig fornøyd da han satte navnet sitt på papiret. 

- Dette er noe jeg har jobbet hardt for både i treningshverdagen og ellers. Det har vært en lang tankeprosess, men jeg har fått god hjelp av foreldrene mine og agenten Tore Pedersen, og er veldig fornøyd med valget jeg har tatt, sier Holm og utdyper:

- Helheten ved klubben og det å få trene fast med A-laget var en viktig faktor, og så har jeg også veldig sansen for Ronny Deila. Det var han som slapp utpå Martin Ødegaard, og han viste i hele fjor at han satser på de unge. Det var noe som falt i god smak hos meg, sier han. 

Vi ønsker Odin hjertelig velkommen til Vålerenga og gleder oss til å se han i kongeblått! 

Se intervju med vår nye spiller øverst i saken. 

Fakta

  • Navn: Odin Thiago Holm

  • Født: 18. januar 2003

  • Fra: Trondheim

  • Tidligere klubber: Tiller, Heimdal, Kattem, Trygg/Lade, Ranheim

  • Antall aldersbestemte landskamper: 7

  • Kontrakt ut 2021

Se noen av høydepunktene fra Odins prestasjoner i sommerens Sambor Youth Cup i Polen her:   

Annonse fra Eliteserien: