Vi er klar for kickoff, er du?

Har du ikke sikra deg billett enda? Det er fortsatt noen ledige plasser igjen!

Vi har nå passert 1150 billetter til kickoff – og ettersom det kune er plass til 1750 på Sentrum Scene betyr det at det bare er 600 billetter igjen!

Annonse:
- Det er gledelig at så mange vil dele kvelden sammen med oss i Vålerenga Fotball og Valentourettes, Islandsgate, Aslak Borgersrud og Brakkebandet, og det selv om den siste artisten ikke er klar engang, sier salgssjef for privatmarkedet i Vålerenga Morten Nydal.

Vålerenga har alltid hatt et kickoffarrangement før sesongen, men går tilbake til røttene denne gangen – og vil samle alle som er glade i Vålerenga til en stor fest på Sentrum Scene. 

– Dette er et arrangement av og for supportere, og det har, ikke overraskende, falt i smak, sier Nydal.

Artister og underholdere

VALENTOURETTES – et legendarisk Oslo-band som holder sangarven etter Jokke i live med en rekke utsolgte konserter i og utenfor Oslo hvert eneste år.

ASLAK BORGESRUD – fra Gatas Parlament, med Vålerenga-hiten «Vi er alle fra Vål’enga“, og som var ute med ny plate i høst.

ISLANDSGATE – det siste tilskuddet med Vålerenga-musikk, ga ut plate i desember med KUN Vålerenga-låter.

BRAKKEBANDET – Kvartetten Kjell Roar «Kjellebass» Kaasa, Espen «Haug´ern» Haug, Håvard «Jeg scora fra 50-60-meter» Lunde og sTore «Kurt» Krogstad kommer for å synge Vålerenga-sanger, blant annet monsterhiten "Mitt Vålerenga"!

DJ SOLLI – Jan Gunnar er garantert den eneste Vålerenga-spilleren som jevnlig blir invitert til USA for å snurre plater for tusenvis av festglade! Tilpasser alltid spillesettet til sitt publikum.

KASPER WIKESTAD – fotballkommentator på vei til legendestatus, en mann med stort Vålerenga-hjerte og sesongkortholder sammen med sin familie.

I tillegg kommer det en artist til... Du kan tippe hvem og vinne en omvisning for to på ny stadion! 

Konkurransen finner du her, og der får du et og annet hint også! 

Priser

  • Forhåndskjøp sesongkortholdere: 245,- (kjøpes i Sjappa)

  • Forhåndskjøp alle: 295,- (på Ticketmaster eller i Sjappa)

  • Betaling i døra: 350,- (dersom tilgjengelige billetter)

Annonse fra Obos-ligaen: