– Fantastisk atmosfære!

Daglig leder Erik Espeseth om derbykampen mot Lillestrøm lørdag.

Kampen endte 0-0, men stemninga var upåklagelig på Åråsen da Vålerenga møtte Lillestrøm. Daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth, har følgende å si om den kampen:

Stemningen på Åråsen lørdag var helt fantastisk og slike intense oppgjør er akkurat det vi behøver i norsk fotball. Over 1.300 supportere fra Vålerenga hadde tatt turen til Romerike, og skapte en herlig atmosfære. Selv om resultatene etter sommerpausen har uteblitt, har supporterne alltid hatt ryggen vår, og på lørdag var de fenomenale.  

Dessverre var det noen svært få personer som forsøker å ødelegge for et stort oppbud av positive supportere som støtter laget sitt. Vi er alle enige om at kasting av bluss på matta, bruk av fyrverkeri og maskering med finlandshetter er en uting vi vil, og skal, til livs. Vi vil de neste dagene evaluere kamparrangementet, og vil reagere mot de som brøt med vårt sanksjonsreglement. Sanksjonsreglementet er utarbeidet i samarbeid med supporterne og skal sørge for at man trives på Vålerenga Fotball Elites arrangementer.

Dette fåtallet gjenspeiler ikke all den innsats, støtte og engasjement som våre supportere viser hver eneste kamp vi spiller. At vi har Norges beste supportere er det ingen tvil om!

Allerede på søndag er det en ny, viktig og spennende kamp – denne gangen mot Brann på Intility Arena. Vi gleder oss veldig, og håper det blir en herlig atmosfære på kampen!

Kjøp billetter her!

Toppbilde: Magnus Lekven i aksjon mot Lillestrøm lørdag. Foto: NTB Scanpix.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: