Trio på landsdelssamling

Norges mest lovende 15-åringer tatt ut til samling i Sarpsborg i slutten av mars.

Statoils landsdelssamling arrangeres i Sarpsborg i perioden 30. mars til 2. april, og Vålerenga er representert med tre spillere.

Disse er tatt ut

  • Trygve Aarstad

  • Fredrik Oppegård

  • Endrias Nikedimos

Trygve Aarstad er en sentral midtbanespiller og brukes mest i 6`er-rollen. Han kommer opprinnelig fra Kolbotn, men har spilt i Vålerenga de tre siste årene.

- Målet mitt er naturligvis å komme videre til landslaget i mai. I tillegg håper jeg å få en fast plass på Vålerengas G16-lag i den nasjonale ligaen i år. På sikt er drømmen utlandet, men før den tid skal jeg spille for A-laget på den nye stadion, sier Trygve Aarstad.

Fredrik er en offensiv midtbanespiller. Han representerte KFUM tidligere, men meldte overgang til Vålerenga i vinter.

- Jeg skal prestere godt på samlingen og håper det rekker til å spille meg inn på landslaget. På sikt håper jeg og kunne representere A-landslaget, det er målet, sier Fredrik Oppegård.

Også Endrias Nikedimos er ny i klubben. Han kommer fra Kjelsås og brukes både på kant og som spiss. 

- Jeg syns det er veldig motiverende å bli tatt ut til landsdelssamling. Målsettingen er å gjøre gode treninger og fortsette å utvikle meg. Jeg håper også å kunne bidra med mange scoringer for Vålerenga denne sesongen, sier Endrias Nikedimos.

Annonse:
Utviklingsleder Thomas Hasselgren er stolt over å ha tre representanter på Statoils landsdelssamling, og gleder seg til å følge utviklingen deres de kommende årene.

- Alle tre er veldig ambisiøse med fotballen. De er gode ambassadører for Vålerenga og klubbene de kommer fra. De har gjort det bra og har gode ferdigheter for sin alder, sier Hasselgren og legger til:

- Nå er de i en alder hvor utviklingen er ulik, både fysisk og mentalt. Det er derfor vanskelig å si hvem som blir best til slutt. I Vålerenga er det veldig tøff konkurranse om plassene på de aldersbestemte lagene, og i tillegg til de tre som er tatt ut har vi et par til som var helt i vannskorpa. Jeg er veldig spent på hvordan utviklingen blir de neste årene, avslutter Hasselgren.

Vi ønsker gutta lykke tll i Sarpsborg!

Bilde f.v: Trygve Aarstad, Fredrik Oppegård, Endrias Nikedimos

Annonse fra Obos-ligaen: