Ellevill stemning på Haugerud

Engaland ble en stor suksess da Vålerengas spillere hadde trening med barn på Haugerud.

I fantastisk kveldssol på Haugerud kunstgress besøkte Vålerengas A-lags- og juniorspillere barna i Haugerud IF. 

Dagen ble sparka igang av Tippen og Frida Fiskepinne, som underholdt de minste fra scena med sitt show. Drøyt 700 barn, foreldre og andre skuelystne hadde tatt turen for å delta og overvære arrangementet. 

Trente med proffene

Anlegget på Haugerud var delt inn i flere stasjoner, der ungene blant annet kunne lære triks, spille 3v3 mot de store gutta, drible en LSK-spiller og lære om fair play. Rosinen i pølsa var "Drømmekampen" på slutten av økta. 

Saken fortsetter under bildet. 

En av postene på Engaland er "lær å drible en LSK-spiller", og hvem er vel bedre til å lære bort finter enn Chidera Ejuke? (Foto: VIF Media)
En av postene på Engaland er "lær å drible en LSK-spiller", og hvem er vel bedre til å lære bort finter enn Chidera Ejuke? (Foto: VIF Media)

Syvende tap på rad

Vålerenga hadde ansatt Knut Arild Løberg som trener for A-laget til denne matchen, og den tidligere Vålerenga-spilleren starta noe utradisjonelt med Sam Johnson i midtforsvaret og Jonatan Tollås Nation på topp. Det måtte nesten gå galt. 

Haugerud fossa i angrep fra start og tok ledelsen omtrent før publikum hadde fått satt seg. Bedre ble det ikke da barna både gikk opp til 2-0 like etter, og Felipe Carvalho pekte på straffemerket. 

Resultattavla viste 3-0 før Vålerenga i det hele tatt hadde nærma seg 16-meteren til Haugerud, men da Sam Adekugbe hadde bestemt seg var det ingen som klarte å stoppe den kanadiske landslagsbacken. Med 3-1 øyna Vålerenga et lite håp, men det ble raskt fjerna idet Haugerud satte inn sitt fjerde for kvelden og fastsatte sluttresultatet til 4-1. 

Jonatan Tollås Nation var optimistisk før kampstart, men måtte kjapt innse at groruddølene ble for sterke. 

- De var rett og slett veldig mye bedre enn oss i dag. Effektiviteten de viste foran mål var imponerende, og jeg er glad vi fikk denne testen før Brann kommer til Intility Arena søndag kveld. Haugerud lærte oss et par triks som vi helt klart skal bruke mot bergenserne, sa han etter kampslutt.  

Saken fortsetter under bildet. 

Disse gutta og resten av deltakerne er invitert til søndagens storkamp av Hurtigruta Carglass (Foto: VIF Media)
Disse gutta og resten av deltakerne er invitert til søndagens storkamp av Hurtigruta Carglass (Foto: VIF Media)

Hele Haugerud på kamp

Vår trofaste partner gjennom en årrekke, Hurtigruta Carglass var tilstede på Haugerud sammen med oss for å dele ut 500 gratisbilletter til søndagens storkamp mot Brann. Samtlige Engaland-deltakere får dermed muligheten til å se gutta de ble trent av i aksjon når serielederen kommer på besøk. 

Vålerenga ønsker å takke Haugerud for at vi fikk komme på besøk, og gleder oss til å se alle på tribunen søndag kveld. 

Se Drømmekampen i vinduet under: 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: