ENGA Inside: Uavgjort mellom dos Santos og Rønsen

Før trening i dag var det klart for en real prestisjeduell. Freddy dos Santos vs. Arild Rønsen i fotballgolf.

Regla er enkle. Spillerne velger «target» annenhver gang. Man står for eksempel på sidelinja – og det er om å gjøre å lande ballen nærmest avsparkmerket. Mulighetene er legio - da hele banen, inkludert måla, kan tas i bruk. Førstemann til 5 duell-seire.

Til enkeltes overraskelse – uvisst av hvilken grunn - gikk første stikk til Rønsen. I målprotokollen sto det 5-3, hvoretter dos Santos forlangte revansje. Den runden vant han 5-1. Men siden det var avgjort på forhånd at målforskjell ikke skulle telle, sto det dermed uavgjort. 3 poeng til hver.

Annonse:

Kundekonsulent Camilla Johansen meldte seg på til en ekstra-match. Den vant dos Santos 5-1-1, men siden deltakerne var innforstått med at dette var en rein bonuskamp – nesten som på lek – ble dette resultatet aldri protokollført.

Johansen mente likevel vi måtte kunne kåre en vinner, og foreslo å følge alfabet-regelen. Altså: Rønsen kommer foran Santos i alfabetet (og dos er tross alt bare et mellomnavn). Burde ikke Rønsen således utropes til vinner? Men da tok de to hoved-duellantene hverandre i hånda, i gjensidig forståelse av at nok fikk være nok.

Fair play er fair play. Altså uavgjort på Intility fredag formiddag. (Seinere på dagen ble Rønsen slått 3-1 av Magnus Grødem. Men der var også avtalen tindrende klar: Siden Grødem måtte settes inn i reglementet, var dette å betrakte som en rein prøverunde – som altså heller ikke skulle protokollføres.)

Nye spennende oppgjør sies å være under planlegging.

Annonse fra Obos-ligaen: