Sabi Sushi inn som ny partner

Ønsket et samarbeid med en samfunnsbevisst partner opptatt av bredde

Annonse:

(Hovedbildet: Daglig leder i Sabi AS, Eva Scheel Idsøe med salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen.) 

Eva og co. opplever stor suksess med sin sushi. Etter etableringen i Oslo ønsket de å knytte seg til en samfunnsbevisst partner som var opptatt av bredde. Valget falt på Vålerenga Fotball Elite. 

Slik blir du partner i Vålerenga Fotball Elite

Se en fullstendig oversikt over våre partnere her

Stolthet og enkelhet

- Vi tror på det enkle. Vi tror på rene råvarer og godt håndverk. Vi tror på idealer som mange i dagens hektiske hverdag lett kan glemme. Vår mat er modig i sin enkelhet med et godt stykke solid håndverk. Vi ønsker å la de naturlige smakene få fritt spillerom - uten unødvendige forstyrrelser. Sabi Sushi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker kun råvarer fra seriøse leverandører med høyest mulig kvalitet, forteller Eva Scheel Idsøe

(saken fortsetter under bildet)

Skjermbilde (7)
Bilde fra sabi.no

I verdensklasse

 - Sabi Sushi er Norges største og ledende kjede innen høykvalitets sushi, fortsetter Scheel Idsøe. Det er primært en take-away kjede, men har også nydelige restauranter for dine-in kunder. Vi er stolte over i tillegg å ha to Omakase restauranter, hvor to av Norges beste sushi kokker jobber. På Vika Terrassen i Oslo jobber Vladimir Pak verdensmester i 2017, og i Stavanger Roger Joya, som fikk Michelin stjerne i 2017. Vår første take-away åpnet i Stavanger i 2011 og per i dag er kjeden å finne i Stavanger, Sandnes, Bryne, Haugesund og Oslo-området. 

(Saken fortsetter under bildet)

Skjermbilde (8)
Bilde fra Sabi.no

Se hjemmesidene til Sabi Sushi

 

Glenn Jensen storfornøyd

- Det er med stor glede vi kan presentere Sabi Sushi som ny partner i Vålerenga Fotball Elite.

Sabi Sushi er Norges største og ledende kjede innen høykvalitets sushi. De ønsker nå videre ekspansjon i Oslo området og vil gjøre det sammen med oss. Det er en stor tillitserklæring til oss som merkevare at Sabi Sushi ønsker et samarbeidet med Vålerenga Fotball Elite.

Vi hadde selv sesongavslutning hos Sabi Sushi tidligere denne uken og kan på det varmeste anbefale våre supportere og samarbeidspartnere et besøk i en av deres restauranter.

Vi gleder oss til samarbeid fra 2020 avslutter Salgssjef Glenn Jensen.          

Velkommen til Vålerenga familien Sabi Sushi! Dette blir godt!

 


   


 

Annonse fra Eliteserien: