Cleanit AS

Sammen mot en ren epoke.

Om Cleanit AS

Cleanit ble etablert i 2000 og har i dag ca. 80 servicemedarbeidere tilgjengelig i systemet. Cleanit er en godkjent renholdsleverandør for næringslivet. Vi har oppdrag fra Drammen til Eidsvoll, Akershus, østsiden av Oslofjorden, allikevel har vårt største nedslagsområde i Oslo omegn.


Cleanit - Trygghetsgaranti

Erfaring og mengde
Kunder av Cleanit kjøper i dag over 9 000 renholdstimer hver måned, og vår påstand er at disse ikke tar feil. Det at vi utfører 110 000 timer i året basert på faste kunder er en betryggende garanti for at du kan stole på oss.

Kvalitet
Oppfattet kvalitet av renhold er en personlig sak. Vi behandler våre kunder individuelt og vet at mennesker kan og vil gjøre feil. Strategi for å imøtekomme kunder på dette området er at dersom avvik skulle finne sted så tar vi kontakt i løpet av 2 timer for å rette på situasjonen.

Angrefrist
Inngår dere renholdskontrakt med oss og av en eller annen årsak bestemmer dere for å avbryte denne i løpet av de første 30 dagene vil vi kreditere beløpet med 20 % av avtalebeløpet. Denne kreditten er en økonomisk forsikring som skal trygge din beslutning rund leverandørskifte til Cleanit.


Pris på våre tjenester
Det meste av prisen rundt kjøp av renhold går til lønnsrelaterte kostnader. Her snakker vi om ca. 85 %, resterende er administrasjon, oppfølging og materialkostnader.
Vi beregner pris basert på en timepris * fast kalkulert tid for utførelse av det aktuelle området. Timepris for normale renhold er i dag kr 328.- eks mva. I spesielle tilfeller kan dette avvike noe.


Med trygghetsavtale og prisgaranti forsikrer vi om at våre tjenester holder rett kvalitet og har rett pris.


Om Cleanit AS

  • Partner siden: 2017

  • Partnernivå: Hovedpartner

  • Bransje: Rengjøring

  • Antall ansatte: 80

  • Besøkadresse: Enebakkveien 304 B, 1188 Oslo

  • Postadresse: Postboks 23, 0619 Oslo

  • Webadresse: http://www.cleanit.no

  • Telefon: +47 23 37 37 90

Nyheter om partnere

Se flere nyheter