Vertskapet takker for denne gang

Nettverksmøtet for oktober ble avholdt i lokalene til Idé House of Brands. .

Torsdag morgen sto inngangspartiet til Idé House of Brands i Oslo sentrum kledd i Vålerenga-farger. Idé har nylig opphøyet sitt engasjement i Vålerenga med en ny og forbedret avtale, og var vertskap for månedens frokostmøte.

Fazer startet dagen med å servere deilig frokost, før turen gikk videre opp til Idés showroom der Glenn Jensen innledet programmet på sedvanlig vis. Her ble blant annet Sponsorcupens vinnere hedret og Glenns skade bortforklart. Gratulerer Hurtigruta! Og ikke så mye gratulerer til Glenn. 

Annonse:

Deretter tok salgsdirektør i Idé, Jørgen Hansen over og ga en flott presentasjon av selskapet og alle deres muligheter og produkter. Han ble avløst av Anton M. Brenner, Morten T. Graham og Patrick Olimb Sydseter fra  J. Harvest & Frost, leverandør av dresser og skjorter til a-lag og administrasjon i Vålerenga, som viste frem et utvalg av hva de kan tilby. 

Til slutt ble det foretatt en visittkort-trekning der premien var en dressjakke og skjorte fra J. Harvest & Frost. Den lykkelige vinner ble Borgny Døhli fra DNB, for øvrig kusine av vår eminente høyreback rundt årtusenskiftet, Ronny Døhli. Grattis, vi regner med å se deg i kamp på Intility Arena i nytt flott antrekk utover høsten. 

Vi takker for oppmøtet og minner om neste samling som finner sted på Scandic Helsfyr Hotell  torsdag 1 november. Samtidig minner vi om juleavslutning torsdag 6 desember. Mer informasjon om dette følger.

Neste hjemmekamp spilles søndag 21 oktober kl 18.00 på Intility Arena mot Kristiansund BK. Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: