Sharp Business Systems Norge AS

Sharp har utviklet eksklusive produkter og løsninger som har kommet samfunnet og bransjen til gode i over 100 år.

Om Sharp Business Systems Norge AS

Sharp leverer alle skjermer og kopimaskiner på Intility Arena.

Sharp har utviklet eksklusive produkter og løsninger som har kommet samfunnet og bransjen til gode i over 100 år. Vi tilstreber fremdeles det samme som det vi gjorde den gang: En ambisjon om å være fremragende.

Historien begynte med en ever-sharp (alltid spiss) mekanisk blyant, derav navnet «Sharp» (spiss), og fortsatte med en rekke innovative produkter. Sharp introduserte de første japanske TV-ene og radio-apparatene, i tillegg til å produsere verdens første kalkulator med LCD-skjerm. Dette var bare begynnelsen.
Et århundre senere er vi fremdeles innovative med prisbelønnede produkter i områder som dokumentløsninger, administrasjonstjenester, visuelle løsninger, energiløsninger og betalingsløsninger.

Hvorfor vi er partner i Vålerenga Fotball Elite

- Vi mener at mulighetene for å bli sett og samtidig bygge nettverk i fellesskap med Vålerenga Fotball er med på å bidra til vår fremtidige vekst, og vi ser frem til å kunne fortsette samarbeidet med klubben i mange år fremover, sier salgsdirektør i Sharp, Sjur Kinder.

Vålerenga Fotball fremstår som ytterst profesjonelle med alt de gjør med tanke på marked, sponsorer og sine aktiviteter rundt nettverksbygging, noe som helt klart er en fordel for oss.

FAKTA

  • Partnernivå: Partner

  • Bransje: Skjermer

  • Besøkadresse: Ole Deviks vei 35, 0668 Oslo

  • Webadresse: http://www.sharp.no

  • Telefon: +47 90 11 11 32