Printing

Printing hjelper deg med alt fra idé til design og ferdig produksjon og utsendelse. Kun fantasien setter grenser for hva som kan trykkes og folieres i dag.

Om Printing

Printing er din totalleverandør av trykksaker og grafiske tjenester. Vi hjelper deg med alt fra idé og design til ferdig produksjon og utsendelse. Vi har et stort utvalg produkter av høy kvalitet. Alt fra profilartikler, messeutstyr, bilfoliering, dekor og display til storformat, design og prepress til digitaltrykk og offsettrykk. Det er kun fantasien som setter grenser for hva vi kan trykke og foliere.

Våre konsulenter har bred faglig kompetanse innen faget og veileder deg gjennom hele prosessen. En rådgiver vil ha ansvar for å hjelpe med å navigerer gjennom prosessen. En prosess vi ønsker skal være så enkel som mulig. Hos printing er vi fleksible og løsningsorienterte. Vi følger deg opp fra idé fasen til levering og montering av trykksakene.

Printing investerer stadig i ny teknologi som skal effektivisere og modernisere prosessen vår. Ikke minst er vi svært opptatt av at det skal være så miljøvennlig som overhode mulig. Vi er ikke minst svært opptatt av at prosessen vår skal være så miljøvennlig som mulig.Vi har nylig fått et nytt XL-avdeling og streber stadig etter å utvide produktporteføljen vår slik at vi kan møte behovet til kundene våre.

FAKTA

  • Partner siden: 2022

  • Partnernivå: Partner

  • Bransje: Print og trykkeri

  • Webadresse: https://printing.no/