HURTIGRUTA CARGLASS®

Hurtigruta Carglass® er landsdekkende med avdelinger fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Vi hjelper deg å reparere og skifte frontrute uavhengig av bilmerke eller årsmodell på bilen din.

Om HURTIGRUTA CARGLASS®

Hurtigruta Carglass® er et av Norges største selskap innen skifte og reparasjon av bilglass. Hurtigruta Carglass® er landsdekkende med avdelinger fra Alta i nord til Kristiansand i sør.
Våre verdier gjenspeiler alt vi gjør: Engasjerte, Genuine, Samarbeidsvillige og Omsorgsfulle.
Vi er til for kunden!

Vi er opptatt av å gi våre kunder topp service. Uansett skade, støvsuger førermiljøet i bilen og vasker alle ruter og matter. Vår vision er: «Making a difference by solving people’s problem with real care».

Vi skal ha høy kvalitet, ekstraordinær service, punktlighet og gi det lille ekstra med et Smil. Vi har jevnlig evaluering av alle våre teknikere, som gjør at vi holder en høy standard. Vi har stort fokus på kundeservice, noe som gjenspeiler seg i en meget høy kundetilfredshet på hele 84 %.
Ved at vi er eid av et stort internasjonalt selskap (Belron) kan vi også hjelpe våre kunder på reise utenfor Norge – World Wide service.

Som et av Norges ledende selskap innen bilglass tar vi miljøutfordringene på alvor. Vi jobber hele tiden for å være miljøbevisste og se hva vi kan gjøre for å spare miljøet. Vi investerer i el-biler og el-sykler. Vi kildesorterer alt avfall. Vi benytter Norsk Gjenvinning på avfall, som leverer det meste av glass til gjenvinning hos Glava sine anlegg i Fredrikstad og Trøndelag.
Vi er stolte av å si at Hurtigruta Carglass® har GULL rating i Ecovadis.

FAKTA

Nyheter om partnere

Se flere nyheter