Wallmans er tilbake i nettverket

Det blir show langs Akerselva og på Intility Arena i 2024.

Annonse:

Wallmans Oslo, åpnet dørene til Mølleparken ved Akerselva allerede i oktober 2000. Gjennom Dinner Show-konseptet har de klart å kombinere en flerretters middag inkludert profesjonelt show utført av musikere, dansere og akrobater i verdensklasse.

Det som virkelig skiller dem fra andre restauranter/opplevelsesarenaer, er nærheten gjestene får til artistene, som også fungerer som servitører. Dette skaper en intim atmosfære der gjestene virkelig føler seg som en del av showet. Med slagordet "Leave Happier", legger de stor vekt på å gi hver eneste gjest en uforglemmelig opplevelse.

Med rundt 40 000 gjester i året fordelt på ca. 145 showkvelder, har de klart å skape et sted som appellerer til en bred og variert målgruppe. De håper faktisk de kan feire gjest nr. 1 MILLION i år!

- Beliggenheten og lokasjonen vår har en unik historie som har blitt en «landemerke»  i Oslo. Tidligere ble salongen benyttet som TV-studio av TVNorge og vi som har opplevd ett tusenårskifte husker vel Casino med tause Birgitte? Energien sitter fortsatt igjen i veggene, sier daglig leder Stine Engen og fortsetter: 

- Alt i alt, med vår unike atmosfære, vårt profesjonelle show og vårt fokus på gjesteopplevelse, er det ingen tvil om at Wallmans Oslo er et sted du må oppleve, sier hun ydmykt og ler. 

Det gode partnernettverket i Vålerenga er en av de viktigste årsakene til at Wallmans Oslo nå kommer tilbake. 

- Vi ønsker å styrke vårt eget businessnettverk, bygge bedre relasjoner på tvers av bransjer og interesser, samt at vi ønsker å finne gode ambassadører og samarbeidspartnere for fremtiden. Vi ser på nettverket som et langsiktig prosjekt så vi ser selvfølgelig lenger enn bare 2024, sier Engen. 

Og hvorfor de ønsket et samarbeid med Vålerenga var det liten tvil om. 

- Da jeg startet som daglig leder for seks måneder siden var ett av mine første spørsmål om vi fremdeles var en del av Vålerenga-nettverket. Det var vi ikke, så det var helt naturlig for oss å ta opp den tråden der. Både Wallmans Oslo og Vålerenga deler verdier som inkluderer underholdning, engasjement og fellesskap, sier hun og fortsetter:

- Ved å samarbeide, kan begge parter styrke disse verdiene og skape en enda mer positiv opplevelse for våre tilhengere og gjester. Vi har begge en «folkelig» profil og jeg mener det er naturlig at vi samarbeider. Intility Arena ligger jo bare ett steinkast fra Wallmans.

- Alt i alt så håper vi at et samarbeid med Vålerenga skal skape en vinn-vinn-situasjon for begge parter, hvor vi kan dra nytte av hverandres ressurser, engasjement og felles verdier for å skape minneverdige opplevelser for våre gjester og fans. Vi gleder oss til å se hva slags frukter vi kan høste av samarbeidet og det gledes stort til Kick off 20. mars på Wallmans, avslutter hun. 

Velkommen tilbake i nettverket, Wallmans Oslo!

Annonse fra Obos-ligaen: