- Vi skal heie Vålerenga tilbake der de hører hjemme

Toyota Material Handling er ny partner i nettverket.

Annonse:

Toyota Material Handling er Norges største totalleverandør innen materialhåndtering, og leverer markedets mest solgte trucker, systemer for flåtestyring, AGV, avanserte automasjonsløsninger, reolløsninger, truckførerkurs, service og deler.

Som totalleverandør innen internlogistikk fokuserer de på å effektivisere sine kunders drift med skreddersydde løsninger. I dag har vi gleden av å informere om at de kommer inn som ny partner i Vålerenga Fotball Elite. 

- Vi gleder oss stort til å bli kjent med nettverket, og ser frem til mange opplevelser med både kunder og ansatte i en spennende sesong. Sammen skal vi heie frem Vålerenga tilbake der de hører hjemme, sier salgssjef i Toyota Material Handling, Terje Gammelsæter og fortsetter:  

- Vi har et stort nedslagsfelt i Oslo og Østlandsområdet, og når vi vurderte ulike partnernettverk fremstod Vålerenga som et naturlig valg. Med Vålerenga sin sterke merkevare og sterke samfunnsengasjement ser vi på dette som en unik mulighet for å bli mer sett, samt skape gode opplevelser for våre kunder og ansatte. I tillegg får partnernettverket til Vålerenga gode skussmål som vil gi oss gode muligheter for relasjonsbygging og nye forretningsmuligheter, avslutter han. 

Vi gleder oss til å få Toyota Material Handling på plass i nettverket og ønsker dem hjertelig velkommen til Vålerenga-familien! 

Annonse fra Obos-ligaen: