- Vi har jobba sammen i 20 år og aldri gjort noe slikt

Rørlegger Alfa Olis kommer inn som ny partner i Vålerenga Fotball Elite.

Annonse:

Da Intility Arena fikk trøbbel med kloakken tidligere i høst tok Alfa Olis saken på strak arm. Rørleggerbedriften som holder til i Gladengveien var raskt på plass og fiksa problemet, og i dag satte de pennen på papiret som Vålerengas nye partner. 

Den familieeide bedriften har aldri før inngått slike sponsoravtaler, og gleder seg veldig til å bli en del av Norges beste partnernettverk. 

- Dette er veldig spennende for oss. Et slikt samarbeid er en mulighet til å utvikle oss som selskap, men også å nå ut til nærmiljøet som vi begge er en del av, sier Jan Morten Lauritsen og får støtte av daglig leder i Alfa Olis, Unni Ekren.

- Vi ønsket å komme oss ut av sofaen og gjøre noe annerledes, både for våre ansatte, men også for mulighetene som ligger i et slikt partnerskap. De som jobber i firmaet ble informert om dette i går, og det ble svært godt mottatt, sier hun. 

Alfa Olis Gass & VVS AS er et tradisjonelt rørleggerfirma med bred kompetanse og erfaring innen varme, varmepumper (bergvarme), sanitær og gassanlegg. De er 20 ansatte fordelt på rørleggere og gassteknikere, og holder til en langpasning fra Intility Arena. 

Vi ønsker hele gjengen i Alfa Olis hjertelig velkommen inn i Vålerenga-familien!

Trenger du rørlegger kan vi varmt anbefale Alfa Olis Gass & VVS AS

På bildet f.v: Jan Morten Lauritsen, Thomas Kolstad, Unni Ekren og Per Christian Lauritsen

Annonse fra Obos-ligaen: