Velkommen til Vålerengas elektriker

Skal levere til gull for klubbens partnere, ansatte, medlemmer og sesongkortholdere.

Annonse:

I et strålende solskinn på Intility Arena satte Elektro-Sivert Installasjon AS og Salgs- og markedssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari penna på kontrakten som gjør oss til samarbeidspartnere ut 2024. 

Med fokus på mangfold og det å gi talentene sjansen, er det et partnerskap som nærmest er skapt for hverandre. 

- Det har vært en drøm for oss å bli en del av laget. Vålerenga er en klubb for folket, og det er vi som elektrikere også. Vi har holdt på i Oslo i 33 år og har kunder i alle retninger fra Intility Arena. For oss er det viktig å kunne gi noe tilbake til klubben, sier styreleder Rune Lorenzen. 

- Vi ønsker å være en fullverdig partner for Vålerenga, klubbmedlemmene, andre samarbeidspartnere og skal levere både på hygge, stemning og selvfølgelig profesjonalitet. Vi er et elektriker-firma for alle, slik Vålerenga er en klubb for alle, avslutter prosjektleder og partner, Marius Løkken. 

BLI BEDRE KJENT MED ELEKTRO-SIVERT HER

Mehran Amundsen-Ansari forteller om dialogen som har vart siden 2020, og et sterkt ønske fra begge parter om at samarbeidet skulle bli noe av. Nå var timingen perfekt. 

- I første omgang gjelder avtalen ut 2024, men begge er enige om at man skal sette seg ned allerede i sommer for å se på en forlengelse. Vi deler mange av de samme verdiene, tenker langsiktig i fellesskap og gleder oss veldig til at Elekto-Sivert skal bli en del av nettverket, sier han og legger til: 

- Våre samarbeidspartnere, medlemmer og sesongkortholdere vil nyte godt av samarbeidet med Elektro-Sivert, og kan glede seg til de beste produktene på elektro i tiden som kommer. 

Vi ønsker Elektro-Sivert hjertelig velkommen til Vålerenga-familien!

Annonse fra Eliteserien: