IMG_9741

Trafikkskolen for alle

Kör henter deg der du er og lærer deg å kjøre bil. Det er en god deal!

Annonse:

Vålerenga Fotball Elite har i dag inngått samarbeid med Kör Trafikkskole. Som klubben vår, er også Kör kjøreskolen for hele Oslo. De henter elevene sine der de er! 

- Vålerenga ble tidlig mitt lag da vi ankom Norge og bodde på asylmottak på Galgeberg. Da man stod over Klanen på Ullevaal, var ambisjonen å bli like bra på overstegene som Kenta Bergersen, og å vinne seriegull med klubben, sier daglig leder i Kör, Pouria Ruhi og fortsetter:

- Det ble dessverre ingen seriegull, eller pokaler generelt på fotballbanen, verken med kongeblå eller noen andre. Derfor er gleden enorm når vi i dag allikevel kan bidra litt til Vålerenga Fotball, og bli en del av denne stolte klubbens historie. Kör er hele byens kjøreskole og det finnes vel ingen annen mer naturlig samarbeidspartner på fotballbanen enn hele byens fotballag, avslutter han. 

Den enkleste veien til lappen

Som elev hos Kör kan du gjøre nesten alt via en egen app. Du bestiller time når det passer deg, velger hentelokasjon, får tilbakemelding fra lærer, gratis teorioppgaver og sannsynligvis verdens beste kundesupport i sitt segment. For å nevne noe. 

I tillegg får du hele 8% rabatt når du bruker koden VIF1913. Det kan spare deg for mange tusen kroner!

Last ned appen her og ta lappen med Kör!

Kickback til klubben

Salgs- og markedssjef i Vålerenga, Mehran Amundsen-Ansari er glad for å få Kör med på laget, og forteller om avtalen som potensielt kan gi Vålerenga mye tilbake. 

- Først og fremst er det gøy å få Kör med i nettverket vårt. Det er en energisk gjeng med mange gode ideer som vil passe godt inn i partnerpoolen. I tillegg kan avtalen bli veldig god for oss hvis mange benytter seg av tilbudet de nå gir til alle med kongeblått hjerte, sier han og utdyper: 

- For hver elev som laster ned Kör-appen og bruker VIF1913 som rabattkode. vil det komme klubben til gode, avslutter han. 

Slik er kundereisen hos Kör

  1. Elev laster ned app og bestiller en introtime. 
  2. Etter introtime får elev et personlig program; denne viser hvor mange timer denne eleven trenger og totalkostnad. I Kör har de ingen skjulte priser eller ekstrakostnader. Det du ser er det du betaler for. 
  3. Eleven kan betale for hele dette programmet på forhånd med VIF rabattkode. 
  4. Om de består oppkjøringen før forventet, så får de igjen det gjenstående summen hos oss. 

Last ned Kör-appen i Appstore og på Google Play!

Annonse fra Obos-ligaen: