Toyota Oslo forlenger avtalen

Vålerenga har et av de aller beste, om ikke DET beste, forretnings- og sponsornettverket i Norge, sier Kåre A. Marthinsen.

Annonse:

Like før jula ringes inn ble avtalen mellom Vålerenga Fotball Elite og Toyota Oslo forlenga. Regionsansvarlig Næring, Kåre A. Marthinsen var aldri i tvil om hva de skulle gjøre da kontrakten gikk ut etter sesongen. 

- For Toyota Oslo var det ingen stor vurdering som måtte gjøres for å forlenge avtalen med Vålerenga. Er det en tid vi må stå bak klubben, så er det nå! Vålerengas verdier står støtt på linje med Toyota Oslo sine, for å ikke glemme det store engasjementet klubben skaper i byen vår, Oslo, sier han og legger til: 

- Jeg vil også påstå at Vålerenga har et av de aller beste, om ikke DET beste, forretnings- og sponsornettverket i Norge. Her møter du veldig engasjerte mennesker som ikke bare ønsker å skape business på tvers av nettverket, men engasjerer seg for at klubben skal bli enda sterkere. 

- Vi gleder oss veldig til å støtte Vålerenga på veien opp i det gode selskap igjennom 2024 sesongen, avslutter Marthinsen. 

Toyota Oslo Bauda kjører virkelig på lag med Idretten og Vålerenga, og heldigvis skal de gjøre det i 2024 også. 

- Det er en meget god grunn til at Toyota Oslo med Kåre og Espen vant prisen årets partner, stemt frem av de andre partnerne våre, de er rett og slett kanonflinke folk, sier salgssjef Thomas Kolstad og legger til: 

- For klubbens del er det økonomisk viktig å ha med en så stor partner på laget også neste år. Med det i tankene er det fantastisk at vi har klart å få til en god pakke for 2024, der Toyota vil være like synlig hos oss, både på kampdag og spesielt i trafikken, med en Toyota Vålerenga-bil som tilfellet har vært i år. 

Vi ser frem til et nytt år med Toyota, så hadde det ikke overrasket oss om de kniver om årets partner tittelen i 2024 også! 

Annonse fra Obos-ligaen: