Takker av etter åtte år

En bauta i Vålerenga gir seg etter åtte år i salgssjef-stolen.

Annonse:

Glenn Jensen kom inn som en virvelvind fra Allkopi i 2015. Nå, åtte år senere takker Oppsal-mannen for seg og blir Key Account Manager for i Sharp Norge AS. 

- Glenn har vært her siden april 2015, og fra dag én bidratt sterkt med sine fantastiske relasjonelle ferdigheter og salgskompetanse i en sterk markedsmessig vekst, sier Erik Espeseth og legger til: 

- Klubben vil gjerne benytte anledningen til å takke Glenn for innsatsen, hans smittende og gode humør vil savnes. Vi ønsker han masse lykke til hos sin nye arbeidsgiver, avslutter han. 

53-åringen har vært viktig for utviklingen av Vålerengas nettverk, og er veldig glad for at han fortsatt skal være en del av klubben i årene som kommer. Nå på "andre sida av bordet". 

Les Glenns hilsen her

Etter åtte lærerike og spennende år i Norges fineste klubb har jeg nå valgt å takke ja til en ny jobb hos en av våre lojale samarbeidspartnere, Sharp Norge AS. 

Det har vært åtte veldig spennende år hvor vi har tatt store kommersielle steg og hvor vi samtidig har økt markedsinntektene våre betraktelig. Det har vært en sann glede å ha vært med på denne reisen og jeg er hundre prosent sikker på at Vålerenga Fotball AS/Elite fortsatt vil vokse med det gode grunnlaget som er lagt gjennom de siste årene. Det blir umåtelig trist når jeg nå forlater gode og dyktige kollegaer, frivillige og supportere på Intility Arena, men samtidig så ser jeg frem til nye oppgaver i et spennende selskap fremover. 

Det har vært en berikelse å være en del av denne fantastiske klubben og jeg har vært heldig som har stiftet bekjentskap med mange fantastiske mennesker gjennom de siste årene. Herlige kollegaer, hardtarbeidende trenere og spillere, fantastiske frivillige, lojale samarbeidspartnere og engasjerte supportere. 

Vi har alle hatt et mål om at Norges beste klubb skal lykkes på alle områder, og det er jeg sikker på vi gjør fremover. Nå tar jeg plass på tribunen for å følge klubben i mitt hjerte sin jakt på edelt metall i årene fremover. 

Jeg er ydmyk og takknemlig for tiden i Vålerenga Fotball AS/Elite.«Jeg vil alltid værra her»

Takk for meg. 

Annonse fra Eliteserien: