Skjerpen Bugge

Skjerpen Bugge Advokatfirma ny partner

Ny bransje på plass i nettverket fra nyttår.

Annonse:

Vålerenga og Skjerpen Bugge Advokatfirma har i dag blitt enige om en samarbeidsavtale ut 2024. Med tilholdssted sentralt i Oslo og Vålerenga-supportere på kontoret var dette en perfekt match. 

- Vi i Skjerpen Bugge gleder oss stort til å bli en del av Vålerenga Fotball Elite. Vi har fått et meget godt inntrykk av klubben og gleder oss til å bli kjent med nettverket, sier daglig leder og partner, Øyvind Skjerpen og fortsetter: 

- Vårt advokatfirma bygger på solid erfaring, høy faglig kompetanse og tilgjengelighet for våre klienter. Skjerpen Bugge Advokatfirma AS eies av partnerne/advokatene Øyvind Skjerpen, Martin Dalen og Philip G. Bugge. Alle tre har lang fartstid i advokatbransjen, og vårt nyeste tilskudd, Martin har jobbet som dommer i domstolen. Vi er totalt 5 ansatte. 

Klubbens kommersielle leder, Andreas Aalbu er strålende fornøyd med å få gjengen fra Skjerpen og Bugge med i Vålerenga-familien, og gleder seg over at poolen stadig vokser. 

- Vi har satt oss et hårete mål og ønsker å ha det råeste partnernettverket i norsk fotball. Vi er derfor veldig fornøyde med å få på plass Skjerpen Bugge, en bransje som vi ikke har hatt inne på noen år, sier Andreas Aalbu og legger til:

- Øyvind (Skjerpen) meldte tidlig i første møte at han har vært klansmedlem og fulgt Vålerenga siden starten av 2000-tallet. Da sier det seg selv at dette var en fin match, avslutter han. 

Om Skjerpen Bugge advokatfirma i Oslo

På bildet fra venstre: Øyvind Skjerpen, Philip Bugge, Martin Dalen og Andreas Aalbu. 

Annonse fra Obos-ligaen: