Quality Hotel Hasle Linie åpner dørene for Vålerenga

Vår nye hotellpartner står klar til å ta imot både spillere, ansatte og supportere.

Annonse:

Quality Hotel Hasle Linie er et helt nytt hotell som åpnet dørene for første gang i august 2021. De ligger i den moderne og lett tilgjengelige bydelen Hasle - et steinkast fra Intility Arena.

De kan tilby 211 rom, restaurant, The Social Bar & Bistro med stor uteservering, og har en stor konferansekapasitet. I tillegg er også samfunnsansvar i kjedens DNA, og de bryr seg langt utenfor hotelldørene. 

- Vi deler mange av de samme verdiene når det kommer til mangfold, utenforskap og bærekraft, og ser verdifulle synergier som vi ønsker å utforske, sier hotelldirektør Sara Jensen og legger til:

- Vi har mange gode kunder på hotellet som også er partnere av klubben, og ser stor verdi i å samarbeide på andre arenaer og utvikle eksisterende relasjoner. Vålerenga er vårt hjemmelag lokalt på Oslo øst, og våre hjerter er 100% kongeblå. Vi ønsker å bidra til at laget kommer opp i Eliteserien igjen - der de hører hjemme, avslutter hun. 

I tillegg til hotellet på Hasle, skal Strawberry bidra til at både spillere, ansatte og supportere har gode overnattingsmuligheter når Vålerenga spiller bortekamper rundt omkring i Norge. 

Vi gleder oss til samarbeidet, og ønsker Quality Hotel Hasle Linie velkommen til Vålerenga-familien! 

Book ditt neste opphold på Quality Hotel Hasle Linie her

Annonse fra Obos-ligaen: