Oslo Liftutleie viderefører samarbeidet

En viktig re-signering av et godt samarbeid, sier salgssjef Glenn Jensen.

Annonse:

Vi er glade for å presentere en videreføring av samarbeidsavtale med Oslo liftutleie. Avtalen gjelder i første omgang ut 2022.

- Oslo Liftutleie AS har allerede vært en god samarbeidspartner siden 2020 og det er en glede å ha de med videre. Dette er et solid selskap med stor kompetanse innenfor sitt virke og det er ikke noe minus at de nærmest er våre naboer og med et stort Vålerenga-hjerte heller, sier salgssjef Glenn Jensen. 

Sammen skal vi fortsette å angripe et stort marked i Oslo og omegn. Ved å velge Oslo liftutleie og Vålerenga Fotball Elite gjør du et trygt valg.

— Odd Asbjørn Johansen

I over 20 år har Oslo Liftutleie spesialisert seg på liftutleie med stort fokus på sikkerhet, fleksibilitet og kvalitet. De har Norges mest moderne og fleksible lift- og maskinpark, stort utvalg av spesial- og billifter og investerer kontinuerlig i nytt utstyr. 

- Vi har hatt et nært og godt samarbeid med Vålerenga Fotball Elite de siste to årene og for oss var det helt naturlig å videreføre samarbeidet. Branding, nettverk og nye relasjoner er viktig for oss i det daglige og da har det vært helt naturlig å samarbeide med merkevaren Vålerenga Fotball Elite. Vi er veldig glade for et fortsatt samarbeid med en unik merkevare, sier Daglig Leder Odd Asbjørn Johansen. 

IMG_5822.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: