OBOS-banken er Elites nye bank!

Vår generalpartner utvider engasjementet og skal pryde bortetribunen.

Annonse:

Som klubbens største og viktigste partner har OBOS bekledd fronten på drakta til Vålerenga Fotballs elitelag siden 2022. 

Da kategorien bank ble ledig i slutten av 2022 har begge parter sett på muligheten for å inkludere bank i sponsoratet, og etter måneder med konstruktive forhandlinger har dette nå munnet ut i en utvidet avtale.  

- Vi har hatt et veldig godt samarbeid med OBOS i flere år. Det er både gøy og inspirerende å se at de er fornøyde med det vi allerede har lagt ned i samarbeidsformen, og at de nå ønsker å ta eierskap til kategorien bank, sier Salgs- og markedssjef Mehran Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- Det er nok ikke alle som vet at OBOS har en bank, og det er her vi kommer inn og skal hjelpe til. Blant annet omdøpes tribune nord til OBOS-bankentribunen, og målet for OBOS-banken er at flere av Vålerenga Fotballs tilhengere bytter sine banktjenester dit, sier han. 

Dette er også en viktig faktor for banken selv, og de gleder seg over å være en del av Vålerenga Fotball Elite. 

- Det er veldig gøy at OBOS-banken nå går inn på sponsorsiden i Vålerenga. OBOS har lange tradisjoner for sponsing og støtte til idrett, både toppnivå og breddeidrett. OBOS-banken skal selvsagt være en del av det. Vi satser på å bli enda større som dagligbank og ønsker alle Vålerenga sine tilhengere velkommen til OBOS-banken, sier administrerende direktør i OBOS-banken, Øistein Gamst Sandlie. 

- I denne avtalen skal vi bygge muligheter for fremtiden. Både vi i OBOS og Vålerenga ønsker at Oslo by skal være et godt sted å vokse opp og utvikle seg i - uansett hvor du kommer fra og hvem du er, avslutter sponsorsjef i OBOS, Rasmus Aarflot. 

Dette er OBOS-banken:

OBOS-banken ble etablert i 2013 og er en landsdekkende digitalbank. Banken tilbyr dagligbanktjenester og boliglån til privatpersoner, og langsiktige lån til boligselskaper. 

Hos OBOS-banken får OBOS-medlemmer ekstra gode betingelser, blant annet gratis bankkort, god rente på spareprodukter, Apple- og Google Pay. Prislisten er åpen og ligger tilgjengelig for alle. Det skal være enkelt å være kunde i OBOS-banken.

Les mer om OBOS-banken her.

Kontakt Vålerenga: Salgs- og markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari, 461 30 271
Kontakt OBOS: Sponsorsjef, Rasmus Aarflot, 959 65 555 / markedsansvarlig OBOS-banken: Vibeke Kittel-Nielsen [email protected]

Annonse fra Eliteserien: