O'learys Vika er med på laget!

En gammel Vål’enga-gutt signerer partneravtale og blir en del av et stadig voksende nettverk.

Annonse:

Alexander Kovacs, en 42 år gammel forretningsmann med fortid i Vålerenga, har i disse dager startet en O’learys i Vika, rett ved Aker Brygge. For han var det helt naturlig å inngå en avtale med klubben. 

- Jeg har alltid hatt et ønske om å ha et samarbeid med Vålerenga, og nå som jeg eier en sportsrestaurant skal jeg bidra med mitt. Jeg ser frem til å bli kjent med de øvrige partnerne, administrasjonen og ikke minst alle supporterne, sier Kovacs og fortsetter: 

- Stedet er helt spesielt og vi satser på å skille oss ut med tanke på utseende, kvalitet og atmosfære. Nå ønsker vi også å fri til alle Vål’enga-fans vest i byen. Her skal vi sørge for at alle Vålerengas kamper får høyest prioritering, avslutter han med et smil.

SJEKK UT O'LEARYS VIKA HER 

Salg- og partneransvarlig, Vanja Henriksen Riesto gleder seg over å få O'learys Vika inn i nettverket, og ser frem til flere samlinger i restauranten i året som kommer. 

- Det er en glede å presentere Vålerenga-mannen Alexander og O'learys Vika for resten av familien. Den ganske nyåpnede restauranten er helt strøken og vil selvfølgelig være åpen for alle som er glade i Vålerenga. Det at vi til og med får en egen Vålerenga-meny er noe vi syns er ekstra stas, sier hun og legger til:

- Vi ønsker å boltre oss på flere sider av byen. Oslo er tross alt vår by, og den er kongeblå!

Vi ønsker Alexander og resten av gjengen på O'learys Vika velkommen til Vålerenga-familien! 

Annonse fra Obos-ligaen: