R. Utemiljø AS ny partner i Vålerenga-poolen

Anleggsgartnerfirmaet tilfører vårt nettverk et helt nytt segment.

Annonse:

R. Utemiljø AS er et anleggsgartnerfirma med totalt ti ansatte og har et stort nedslagsfelt, spesielt i Stor-Oslo området. En typisk kundegruppe for R Utemiljø er private, borettslag og entreprenører.

R. Utemiljø AS har bred kompetanse som anleggsgartnere, og har stort fokus på bærekraft og miljø i deres daglige virke. I den forbindelse har de også i de senere år investert i en moderne maskinpark og benytter seg daglig av EL-transportmidler.

Jeg er stolt og glad for å samarbeide med min favorittklubb gjennom alle år og vi gleder oss til fortsettelsen med Vålerenga Fotball Elite.

— Rune Larsen

- Jeg har selv vokst opp ca 750 meter fra Vålerenga Kjerke og har alltid vært Enga-fan. Dette samarbeidet betyr mye for meg og R Utemiljø AS, og ikke minst at vi ser muligheten for videre vekst ved å samarbeide med Vålerenga Fotball Elite. Jeg gleder meg stort til å være en samarbeidspartner med hele Klanen i ryggen på kampdag, sier en fornøyd Rune Larsen.

- Det er svært gledelig at vi har solgt inn et helt nytt segment i vårt nettverk, og vi gleder oss over dette samarbeidet. R. Utemiiljø AS er som oss opptatt av vekst og nettverk, sier salgssjef Glenn Jensen og fortsetter:

- Det er også selvfølgelig ikke noe minus at daglig leder Rune Larsen er en ekte Vålerenga gutt, avslutter han.         

Vi ønsker R Utemiljø AS hjertelig velkommen i Vål'enga-familien!💙❤️   

   

Annonse fra Eliteserien: