Ny partner i poolen

Advokatfirmaet Ræder Bing har inngått samarbeid med Vålerenga.

Annonse:

Ræder Bing er et ledende advokatfirma med bred forretningsjuridisk kompetanse. I over 100 år har de gitt råd til virksomheter og organisasjoner på tvers av ulike bransjer i inn - og utland.

Ræder Bing har kontorer sentralt i Bjørvika og har i dag over 100 ansatte. Nå blir de ny partner i Vålerenga Fotball Elite. 

- Å samarbeide med Vålerenga gir unike muligheter for å bli sett, samtidig som vi får tilgang til et spennende nettverk i et partnerskap som går utover tradisjonell markedsføring. Samarbeidet skaper nye arenaer for å engasjere kunder og ansatte og vi ser frem til å være med på en spennende reise. Vi gleder oss til å bli kjent med nettverket og har gjennom dialogen fått et veldig godt inntrykk av klubben, sier managing partner, Tone Kaarbø og legger til: 

- Vålerenga er ikke bare en av landets mest kjente fotballklubber, men også en organisasjon med dype røtter i lokalsamfunnet. Klubben har viktige samfunnsprogrammer og bærekraftsinitiativer. De går en spennende sesong i møte, og vi ønsker å støtte klubben tilbake der den hører hjemme. Ræder Bing har i tillegg landets ledende avdeling innenfor media, sport og kultur. Flere hos oss har også fulgt klubben i mange år, noe som i tillegg gir en god match, avslutter hun. 

Vi i Vålerenga gleder oss til å bli bedre kjent med folkene i Ræder Bing og ønsker hjertelig velkommen til familien! 

Trenger du juridisk rådgiving? Kontakt Ræder Bing i dag!

Annonse fra Obos-ligaen: