Norsk Gjenvinning styrker og forlenger avtalen

Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester blir med videre.

Annonse:

Noen dager etter at Vålerenga rykka ned til OBOS-ligaen var Norsk Gjenvinning på plass på Intility Arena for å forlenge sin eksisterende avtale. Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester er med videre.

- Som klubb har vi forankret Fotball For The Goals (FFTG) og bærekraftsmålene som grunnlaget for vår nye kommersielle strategi. Det er veldig gledelig og ikke minst viktig at en så stor aktør som Norsk Gjenvinning da styrker avtalen og fortsetter som partner av klubben, sier salgssjef Thomas Kolstad og legger til: 

- Som en del av FFTG skal vi nå, sammen med Norsk Gjenvinning, måle avtrykket vårt og sorteringsgraden på alt av søppel her på Intility Arena. Vi er jo tross alt naboer, så at selskapet fra starten av diskusjonene har signalisert at de øker avtalen og satser på oss uavhengig av nedrykket, viser bare styrken og omfanget Vålerenga har med sine gode naboer og hele partnernettverket, avslutter han. 

Alexander Brox, Key Account Manager i Norsk Gjennvinning, gleder seg over avtalen som nå er forlenga, og sier det aldri var noe tvil om at de skulle bli med på reisen tilbake. 

- En aktør som Norsk Gjenvinning, som holder til i Oslo, skal selvfølgelig være med å støtte Vålerenga. Vi ønsker, sammen med klubben å være med å få laget opp i toppen igjen, sier han og legger til: 

- At det ble nedrykk til OBOS-ligaen har på ingen måte påvirket avtalen. Det var en selvfølge for Norsk Gjennvinning å bli med videre og forhåpentligvis bidra til at Vålerenga rykker rett opp igjen. Det er viktigere enn noen gang at vi står sammen, drar på kamp og sørger for at vi kommer tilbake til Eliteserien. 

Stor takk til Alexander, Renate Heder og resten av Norsk Gjenvinning som ønsker å satse sammen med oss i OBOS-ligaen neste sesong. 

Les mer om Norsk Gjenvinning her

Annonse fra Obos-ligaen: