Never Offside x Vålerenga

Snart lanseres appen som lar deg komme enda tettere på klubben i ditt hjerte.

Annonse:

Vi har i lang tid jobbet for å få på plass en leverandør som kan tilfredstille kravene vi har til en digital hub for alle våre kanaler. Nå har vi funnet den, og i løpet av april blir vår helt nye Vålerenga-app tilgjengelig for nedlastning. 

Oppgaven med å bygge vår nye digitale plattform er i de beste hender hos Never Offside - et selskap som bryr seg om deg som supporter og som skal bidra til at vi som klubb kan engasjere deg enda mer i årene som kommer. 

- Vi i Never Offside gleder oss til å samarbeide med Vålerenga Fotball Elite og ser frem til å jobbe sammen med en av de største klubbene i Norge. Vårt mål er å hjelpe til med å bygge et sterkere og mer engasjert fellesskap rundt klubben. sier CEO i Never Offside Norge, Ronny Pedersen og fortsetter: 

- Vi tror at vår plattform vil bidra til å styrke forholdet mellom klubben, fans og samarbeidspartnere. Never Offside tilbyr en rekke funksjoner som gjør at Vålerengas fans kan komme tettere på klubben og partnerne gjennom et unikt innhold og tjenester, avslutter han. 

Les mer om Never Offside her

Vålerengas digitale visjon er å ha alt på ett sted. Klubben er på en digital reise som skal utvikle seg over tid, og det er noe Never Offside skal bidra til å realisere. 

- For oss handler dette samarbeidet om å forenkle driften vår og gjøre VIF-merket tilgjengelig for fans og samarbeidspartnere til en hver tid. Å være tilhenger av Vålerenga er en 24/7-opplevelse, og sammen med Never Offside føler vi oss trygge på å kunne tilfredsstille dette behovet, sier Salgs- og markedssjef Mehran Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- Med denne plattformen kan vi kommunisere enda tettere med supporterne – og dette vil være en viktig del av klubbens digitale strategi. I tillegg til våre fans og følgere vil også partnernettverket dra stor nytte av dette samarbeidet. Gjennom denne lanseringen vil vi kunne gi mer verdi til våre partnere i tiden fremover, sier han og legger til: 

- Avslutningsvis vil jeg også gi stor kred til vår forretningsutvikler Mithilan Ahilan som har kjørt en grundig prosess, og som til slutt landet på Never Offside sin løsning. 

Vi ønsker Never Offside velkommen til Vålerenga-familien! 

Annonse fra Eliteserien: