Nå blir det miljøvennlige reiser med HMK

Vålerengas nye bussleverandør skal få oss trygt frem de neste tre årene.

Annonse:

Vålerenga og HMK har signert en avtale ut 2026. Vårt nye busselskap skal sørge for at spillere, trenere og ansatte i klubben kommer seg trygt og miljøvennlig frem i årene som kommer. 

HMK har kjørt landslagsspillerne våre i årevis, og ikke minst damelaget de to siste sesongene, og nå er det guttas tur til å gå ombord. 

- Vi har vært partner med bredden i noen år, og det er moro å kunne utvide samarbeidet til også å omfatte Eliten. Det øker synligheten til HMK i et år der selskapet feirer 150 år, og da er det ekstra gøy å kunne signere denne kontrakten, sier daglig leder i HMK Morten Stover-Sørlie og legger til: 

- Vi tenker mye miljø og bærekraft hos oss, og da er det ekstra gøy at Vålerenga har gått for våre EL-busser. Vi deler mange av de samme verdiene, og vi kan tilby flunkende nye kjøretøy med mange kule spesialtilpassede egenskaper som blant annet blått lys i taket, avslutter han med et smil. 

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Thomas Kolstad gleder seg stort over samarbeidet med HMK, og ser frem til mange fine turer med klubbens nye busselskap. 

- Vi er veldig fornøyd med å få på plass avtalen med HMK. Reiser til og fra kamp bidrar til rundt 60% av utslippene i fotballen, nå skal vi gå foran og redusere dette sammen med HMK uten at det går på bekostning av sportslige resultater, sier han og legger til: 

- HMK har dominert bybildet i Oslo i 150 år, og nå skal vår nye helelektriske og profilerte buss være synlig i hovedstaden de neste tre årene. Minst, avslutter han med et smil. 

Vi ønsker HMK hjertelig velkommen til Eliten!

Les mer om HMK her

 

Annonse fra Obos-ligaen: