Nå blir det is til folket!

Hennig-Olsen Is er ny partner i Vålerenga

Annonse:

Kremen av iskrem, Hennig-Olsen - nordens eldste iskremprodusent fyller 100 år i år, og det feirer vi med et helt nytt samarbeid. 

Årlig produserer Hennig-Olsen ca. 32 millioner liter iskrem og frosne desserter på fabrikken sin i Hannevika utenfor Kristiansand, og nå inntar de kioskene på Intility Arena. 

Les mer om Hennig-Olsen is her

- Vålerenga er en veldig fin klubb som samler mye folk rundt Oslo, og vi er interessert i å vise at vi er en isleverandør for hele Norge. Hovedstaden vår er et supert nedslagsfelt for oss, sier Kjell Grimstvedt Sydsæter, nasjonal salgssjef i Hennig-Olsen. 

Fra venstre: Salgsdirektør i Hennig-Olsen, Morten Kristensen, salgssjef i Vålerenga, Thomas Kolstad og nasjonal salgssjef i Hennig-Olsen, Kjell Grimstvedt Sydsæter.
Fra venstre: Salgsdirektør i Hennig-Olsen, Morten Kristensen, salgssjef i Vålerenga, Thomas Kolstad og nasjonal salgssjef i Hennig-Olsen, Kjell Grimstvedt Sydsæter.

Fra og med neste hjemmekamp, oppgjøret mot Moss 9. juni vil samtlige kiosker selge Hennig-Olsen is, og publikum skal få være med å plukke ut sin favoritt. 

Daim Balltopp, krone-is jordbær, krone-is sjokolade, friskis jordbær/appelsin, Haaland is og sandwich er allerede klare for kioskene, men nå kan du være med å bestemme hvilken is som får den siste plassen. 

Denne avstemmingen vil foregå i appen vår i perioden 31. mai til 2. juni, og du kan stemme NÅ! 

- Vi trenger en partner som hjelper oss å holde hodet kaldt, og da er det perfekt match med Hennig-Olsen. Vi syns sortementet virket veldig appellerende, og vi regner med det vil selges mye is på Intility Arena i tiden som kommer - spesielt hos oss i administrasjonen, smiler salgssjef Thomas Kolstad. 

Vi ønsker Hennig-Olsen is velkommen til Vålerenga-familien!

Hennig-Olsen

  • Hennig-Olsen Is AS er en ledende produsent og markedsfører av iskrem og frosne desserter - med en markedsandel på ca. 45% i Norge.

  • Bedriften er en av Nordens eldste iskremprodusenter - etablert i Kristiansand i 1924. De omsetter for over 1 milliard kr. årlig og antall årsverk utgjør ca. 280.

  • Hennig-Olsen Is er kjent for innovativ produktutvikling - og deres visjon er at de skal være kjent for den beste iskremen - Kremen av Iskrem.

  • Hennig-Olsen Is er rangert som en av de sterkeste merkevarene i Norge. Virksomheten er sertifisert etter NS-ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14 001 (Miljø) og 22 000 (Mattrygghet).

  • Hennig-Olsen Is er en multietnisk arbeidsplass med over 30 ulike nasjonaliteter. De er sertifisert etter standarden "Likestilt arbeidsliv", og de siste årene har bedriften mottatt flere nasjonale priser for sitt arbeid med mangfold, inkludering, likestilling og kompetanseutvikling.

  • De skal være en attraktiv arbeidsplass med engasjerte medarbeidere som brenner for våre verdier: Offensiv, Troverdig, Tydelig og Ordentlig

Annonse fra Obos-ligaen: