Midt i city!

Vålerenga teamer opp med Oslos mest sentrale og besøkte kjøpesenter.

Annonse:

Dagen etter derbyseieren var markedssjef Mehran Amundsen-Ansari på plass hos Oslo City for å signere den rykende ferske samarbeidsavtalen. 

Vålerenga har vært godt synlig i bybilde denne sommeren og høsten, og med Oslo City som nytt utstillingsvindu blir det enda mer kongeblått i monitor fremover. 

- Det er utrolig viktig for oss å være synlig der folk er, og en mer sentral beliggenhet enn Oslo City finner du knapt i hovedstaden, sier Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- Det er Norges mest besøkte kjøpesenter og gjennom dette samarbeidet skal vi blant annet synliggjøre oss gjennom deres flater og ha flere aktiviteter for våre, og Oslo City sine medlemmer. Vi kommer også til å arrangere Engaland, samt ha flere stands i forbindelse med våre hjemmekamper, avslutter markedssjefen.

Slik kan det se ut i en av Oslos travleste gater.
Slik kan det se ut i en av Oslos travleste gater.

Avtalen strekker seg i første omgang ut 2023, men begge parter er motiverte for at dette skal bli et fruktbart samarbeid over tid. 

- Vi er stolte og glade over at vi inngår samarbeid med byens beste fotballag, tar samfunnsansvar og støtter opp om en klubb som har gode verdier og ikke minst gir mye tilbake til lokalsamfunnet. Vålerenga som også en av Norges beste fotballag og Oslo City - Norges mest besøkte kjøpesenter kan skape mange gode ringvirkninger for begge parter. I tillegg kan våre kunder og ansatte få nærhet til klubben og kanskje noen spillere etter hvert, sier Elisabeth Lohk, Senterleder på Oslo City og legger til:

- Vi vet også at vår unike beliggenhet, med det høye besøket har en høy markedsverdi og jeg er sikker på at vi får et morsomt og fint samarbeid med verdiskapning for begge parter, avslutter hun. 

Vi ønsker Oslo City hjertelig velkommen til Vålerenga-familien!

Slik kan storskjermen utenfor Oslo City se ut i tiden fremover.
Slik kan storskjermen utenfor Oslo City se ut i tiden fremover.

 

Annonse fra Eliteserien: