Kondomeriet X Vålerenga!

Norges største leverandør av sexleketøy skal hjelpe gutta å score både på og utenfor banen.

Annonse:

Med et kamerateam fra TV 2, to representanter fra vår nye samarbeidspartner og to spillere på plass, ble avtalen mellom Vålerenga og Kondomeriet signert mandag ettermiddag. 

Simen Juklerød og Aaron Kiil Olsen fikk en gjennomgang av ulike leketøy fra Norges største leverandør, og smilte fra øre til øre. Gutta er godt fornøyde med den nye avtalen. 

- Det er nok mange i garderoben som er nysgjerrige, og så har vi jo en god del unge som helt garantert trenger å lære litt, sier gutta og humrer. 

Gjengen i Kondomeriet er veldig fornøyde med samarbeidet som nå har kommet i stand, og håper å kunne bidra med scoringer både på og utenfor banen. 

- Vi gleder seg stort over å inngå partnerskap med Vålerenga slik at vi kan hjelpe klubben å komme til toppen igjen – hvem er vel bedre egnet til å hjelpe gutta med å score, sier Hildur Augustdottir med et smil og fortsetter: 

- Vi har sponset Follo FK i fire år og har veldig gode erfaringer med det, og nå gleder vi oss til å komme inn i en storklubb. Vålerenga er en aktør med gode verdier, og sammen håper vi å sette mer fokus på mannehelse, bryte tabuer og ufarliggjøre god seksuell helse. I tillegg til å vise utvalget av leketøy vi har til menn – som består av så mye mer enn den tabubelagte sjømannsbruden, avslutter hun. 

Vi ønsker Kondomeriet velkommen til familien!

Annonse fra Obos-ligaen: