Kjære samarbeidspartner!

Ventetiden er endelig over!! Vi skal igjen møtes, om enn ikke til fotballkamp – men til et fysisk treff med gode samtaler og tid for å snakke forretning igjen – sammen!

I dag holdt Regjeringen ny pressekonferanse, hvor vi hadde et stort håp om at vi skulle få en nærmere avklaring på tidspunkt for seriestart og mange andre fotball relaterte saker.
Det fikk vi ikke, men vi fikk en gladmelding om at vi i hvert fall gradvis kan komme i gang med å treffe hverandre – fysisk igjen.
Riktignok enn så lenge maks. 50 personer i henhold til de nye smittevernreglene som gjelder fra og med 7. mai, og med en meter avstand – men det skal vi fint klare når vi igjen inviterer til Nettverksmøte.
 
På grunn av denne gladnyheten flytter vi det planlagte digitale møte neste torsdag – til et fysisk treff onsdag 13. mai kl. 15.00 på vårt kjære Intility Arena. 😊
 
Vi serverer pizza fra Dominos og med noe godt å drikke til fra Ringnes og Coca Cola. Vi vil over helgen sende ut en ny invitasjon til nettverksmøte hvor det vil være ny påmelding.
Husk at vi kun har plass til de første 50 som melder seg på så vær raske med påmeldingen deres! 
Og om det er flere som ønsker å være med – så må vi foreta noen begrensninger etter gitte kriterier…
 
Vi gleder oss stort til å treffes igjen😊.  
 
Ta vare på dere selv, hold fortsatt minst 1 meter avstand, og ta kontakt om dere skulle ha noen spørsmål.
Vi ønsker dere en riktig god langhelg så lenge. 
Vi sees!
 
Mvh.
Glenn & Erik

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: