Hurtigruta vender tilbake!

De var partner i over 20 år før de ga seg i 2017. Nå kommer de tilbake og skal pryde baksiden av spillershortsen.

Annonse:

Hurtigruta Carglass var en av Vålerengas største samarbeidspartnere i en årrekke før de ga seg i 2017. Nå er verdens største selskap innen bilglass tilbake der de hører hjemme.  

- Vi er veldig fornøyd og stolt av å være tilbake som samarbeidspartner av Vålerenga Fotball Elite. Vi gleder oss veldig til å følge den sportslige utviklingen de neste årene, med forhåpentligvis mange spennende kamper og ikke minst kamp om medalje og spill i Europa, sier markedsdirektør i Hurtigruta Carglass Bente Birkeland og fortsetter: 

- Vi ser også frem til et godt samarbeid med mange spennende og interessante samarbeidspartnere i klubbens profesjonelle nettverk. B2B-nettverket hos Vålerenga Fotball Elite er som en stor familie og har tatt enorme steg de siste årene. Det føles veldig godt å være tilbake, avslutter hun. 

Salgs- og markedssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari er utrolig glad og takknemlig for at den energiske og profesjonelle gjengen i Hurtigruta Carglass blir en del av Vålerenga-familien igjen:

- Samarbeidet med Hurtigruta Carglass starta allerede på slutten av 90-tallet, og frem til 2017 har de støtta klubben i tykt og tynt. Det er derfor ekstremt gledelig at vi nå har fått dem ombord igjen etter noen års fravær. Vi skal gjøre det vi kan for at de blir i klubben i en like lang periode - om ikke lenger, sier Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- Vi har hatt mange gode samtaler med markedsdirektør Bente Birkeland og administrerende direktør Morten Bjørlo og kan skrive under på at gjengen i Hurtigruta Carlgass har et stort Vålerenga-hjerte. Vi gleder oss veldig til de neste årene og ser frem til godt samarbeid, avslutter Salgs- og markedssjefen. 

Les mer om Hurtigruta Carglass her

Annonse fra Obos-ligaen: