Hurtig-Gutta leverer!

Oslo-selskapet Hurtig-Gutta Transport AS er på plass som samarbeidspartner i Vålerenga Fotball Elite.

Annonse:

Mange kjenner til Hurtig-Gutta Transport AS gjennom deres kommersielle samarbeid med Vålerenga Hockey, og nå tar de steget inn i fotballen og blir partner i Vålerenga Fotball Elite. 

- Hurtig-Gutta er et Oslo-basert transportselskap som har hatt en suksessfull drift siden 1998. Vi har blant annet spesialisert oss på distribusjonskjøring i hele Norge, men leverer selvfølgelig også standard budbiloppdrag i Oslo/omegn.

Vi gleder oss stort til å ta del i deres profesjonelle nettverk, og til å omfavne det som forhåpentligvis blir en suksess ute på banen i 2023.

— Hege Thøgersen, Daglig leder
Vi er opptatt av hele kundeopplevelsen og garanterer erfarne sjåfører hvor service og sikkerhet er i høysete, sier daglig leder Hege Thøgersen og legger til:

- Vi er glade for å bli en del av Norges flotteste fotballklubb. Alle ansatte i Hurtig-Gutta Transport er glade i Vålerenga som klubb, og det var derfor helt naturlig for oss og være en del av Vålerenga Fotball Elite også. Vi gleder oss stort til å ta del i deres profesjonelle nettverk, og til å omfavne det som forhåpentligvis blir en suksess ute på banen i 2023, avslutter hun.

- Vi er selvfølgelig glade for å få satt på plass en kommersiell avtale med Oslos beste transportselskap, og dette er noe vi har jobbet med en stund, sier avtroppende Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen og fortsetter:

- Vi har savnet en transportpartner i nettverket, og nå har nok en brikke falt på plass. Vi gleder oss veldig over at Hurtig-Gutta Transport AS er med på laget, og ser frem til et spennende 2023 sammen med dem, avslutter Jensen. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: