Herbox på Intility Arena

Vålerenga er den første klubben i Norge som tilbyr gratis hygieneartikler på stadion.

Annonse:

Vålerenga og Herbox har i dag signert en samarbeidsavtale ut 2024. Det svenske selskapet tilbyr hygieneartikler som bind og tamponger, helt gratis. For Vålerenga sin del betyr det at både ansatte, spillere og tilskuere kan føle seg komfortabel og trygg uansett hvilken dag det er i syklusen. 

De svenske gründerne Hanna og Linn ønsker som oss å gjøre en forskjell og ta et samfunnsansvar, og gleder seg over avtalen som nå er gjort. 

- Vi på Herbox er veldig stolte og glade over vårt samarbeid med Vålerenga. Intility Arena blir den første fotballarenaen i Norge som tilbyr bind og tamponger gratis, sier CEO og co-founder Hanna Lauste entusiastisk og fortsetter: 

- Initiativet fra Vålerenga reflekterer Herbox sitt sterke engasjement for inkludering og likestilling, der vi sammen med klubben bidrar til å skape en tryggere idrettsarena for både spillere, ansatte og besøkende. Et utrolig viktig tiltak for å skape idrett på like vilkår, uansett hvilken dag det er i måneden.

- Vi håper flere organisasjoner hiver seg med på denne reisen og viser hvor moderne en arena bør se ut i 2023, avslutter Lauste. 

Se Fredrik Oldrup Jensen og Aaron Kiil Olsen demonstrere Herbox

Partneransvarlig i Vålerenga Fotball Elite, Vanja Henriksen Riesto er veldig glad for å få Herbox på plass på Intility Arena, og ikke minst over tilbudet som nå er tilgjengelig for ansatte, spillere og publikum. 

- Som en av Norges største merkevarer er det viktig å gå foran som et godt eksempel. Mange har ulik livssituasjon hjemme, og det er ikke alle som har like lett for å snakke om menstruasjon. Er det noe som er sikkert er at de alltid skal være ivaretatt på Intility Arena, sier Henriksen Riesto og fortsetter: 

- I tillegg til at vi nå kan tilby hygieneartikler gratis for både ansatte og supportere, er det også viktig å spre god kunnskap om temaet som er et faktum for 50% av verdens befolkning, til begge kjønn, avslutter hun. 

Skulle du som supporter ha behov for tamponger eller bind, finner du dette på Oslo Taxi-tribunen, ØSTBLOKKA og Intility-tribunen. Toalettene med Herbox vil være merket på utsiden og lett synlige. 

Vålerenga oppfordrer alle Eliteserieklubber, samarbeidsklubber og partnere til å være sitt ansvar bevisst. Sørg for å ha bind og tamponger tilgjengelig i deres lokaler! 

Annonse fra Eliteserien: