- Helt naturlig for oss å bli med videre

Sharp Business Systems Norge AS ser med stor glede og entusiasme frem til et forlenget samarbeid med Vålerenga.

Annonse:

Vålerenga og SHARP forlenga i dag et allerede lang og godt partnerskap. Salgsdirektør i Sharp, Sjur Kinder var aldri i tvil om at de skulle være med på veien tilbake. 

- Vi mener at mulighetene for å bli sett og samtidig bygge nettverk i fellesskap med Vålerenga Fotball Elite er med på å bidra til vår fremtidige vekst. De fremstår ytterst profesjonelle med det de gjør på marked, arbeidet de gjør ovenfor sine sponsorer, og aktiviteter rundt nettverksbygging, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet, sier Kinder og legger til: 

- Vi ser frem til en spennende sesong i 2024. Håpet er at vi kan stå samlet på Intilty Arena og feire et opprykk når sesongen nærmer seg slutten, og få klubben tilbake der den hører hjemme, avslutter han. 

Sharp er ett av Norges største selskaper innenfor multifunksjonsmaskiner (kopi, print/scan), samt møteromsløsninger og Visual Solutions (visuell reklameplassering/profilering på skjerm).

Vålerengas kommersielle leder, Andreas Aalbu er svært begeistret over signalene som kommer fra partnerne, og gleder seg over at Kinder & Co blir med videre. 

- Sharp har vært en viktig bidragsyter i nettverket vårt i mange år, og vi er veldig fornøyde med at de blir med videre. Til tross for nedrykket har de aller fleste partnerne våre re-signert, og vi gleder oss til et fartsfylt 2024 – både på og utenfor banen, sier han. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: