Gullpartneren forlenger!

Toyota Oslo AS viderefører samarbeidet i 2022.

Annonse:

Toyota Oslo AS er en av Oslos største bilforhandlere og landets største Toyota-forhandler. Per i dag har de forhandleranlegg i Oslo som er lokalisert på Økern og Oppsal, i tillegg til et bruktbilsenter og et skadesenter på Alnabru. 

Toyota Oslo kom inn som gullpartner i 2021, og nå ønsker de å videreføre avtalen også i 2022. 

TO STOLTE TRADISJONER

Sammen med Vålerenga skal Toyota Oslo AS bli enda mer synlig i hovedstaden ved fornyelse av avtalen, og det er noe salgskonsulent Kåre André Marthinsen ser frem til. 

- Vålerenga er en sterk merkevare i Oslo, og det samme kan vel sies om Toyota Oslo AS. Et samarbeid mellom to så sterke aktører, med solide røtter i hovedstaden har vi veldig tro på videre i 2022, sier han. 

Også salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen gleder seg over forlengelsen av avtalen. 

- Toyota Oslo har vært samarbeidspartner hos oss siden 2021 og nå tar vi fatt på en ny periode med en av Oslos største bilforhandler. Dette er svært gledelige nyheter og vi ser virkelig frem til å fortsette vårt allerede gode partnerskap, sier salgssjef Glenn Jensen og fortsetter: 

- Salgskonsulent Næring, Kåre Andre Marthinsen og Mobilitetsansvarlig, Espen Dybdahl er allerede store bidragsytere i vårt B2B-nettverk og er veldig engasjerte i alt som rører seg i og rundt klubben vår. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Jensen        

TILBYR BIL FOR ETHVERT BEHOV

Toyotas visjon er å ha Norges mest fornøyde bilkunder. Derfor tilbyr de en rekke ulike bilmodeller og finansieringsløsninger, slik at du får et bilhold som passer deg best.

Hos Toyota finner du et bredt utvalg av personbiler, varebiler og bruktbiler, og du kan i tillegg velge mellom elektrisk, Hybrid, Plug-in Hybrid eller fossile drivlinjer.

Som eier av en Toyota har du all mulig grunn til å føle deg trygg. Med leverandørens kvalitet og driftssikkerhet, Toyota Originalservice, Toyota Eurocare, samt gode og fleksible finansieringsløsninger, er det meste på plass for at du skal ha et bekymringsfritt bilhold.

Les mer om Toyota Oslo her

Annonse fra Eliteserien: