Grata Personal har ryggen vår

Bemanningsselskapet utvider sitt samarbeid med Vålerenga og skal pryde ryggen på drakta de kommende årene.


I mai 2018 kom Grata Personal inn som ny hovedpartner i Vålerenga, men allerede nå utvider de sitt engasjement i klubben. I fjor var den røde logoen å finne på shortsene, og de debuterte da Bård Finne senka Lillestrøm fem minutter på overtid.

Annonse:

- Det føltes utrolig bra, og jeg anbefaler alle å gå inn som partner i Vålerenga slik at flere kan få den samme introen til engasjementet sitt som vi fikk, sier administrerende direktør i Grata People4you, Per-Egil Aas med et smil. 

Etter noen vellykkede måneder i nettverket øker de altså satsingen i klubben og flytter opp til ryggen. Nå skal Grata Personal sin logo prege den kongeblå drakta i årene som kommer. 

- Det har vært utrolig spennende å følge klubben og vi syns vi har fått mye igjen for den pakka vi har kjøpt. Det er også mye av grunnen til at vi nå velger å ta det et steg videre, sier Aas. 

Salgssjef i Vålerenga, Glenn Jensen gleder seg over nok en viktig signering for markedsavdelingen, og sier Grata Personal har vært en sterk bidragsyter i partnerpoolen de siste månedene. 

- Grata sitter på veldig mye kompetanse og er bærekraftige i nettverket vårt. Vi drar i samme retning, og har signert en langsiktig avtale som vi gleder oss til å jobbe videre med, sier han. 

Se intervju øverst i saken. 

Toppbilde f.v: Pål Svendsen (Grata Personal), Glenn Jensen (Vålerenga Fotball Elite), Per-Egil Aas (Grata People4you)

Annonse fra Eliteserien: