image00006

Gode naboer med på laget

Kontorrama kommer inn som ny partner i Vålerenga-familien.

Annonse:

Kontorrama AS ble etablert i 1984, og er et frittstående selskap som startet med salg av kontorutstyr til kunder i Oslo/Akershus. Selskapet er i dag leverandør av møbler og innredning til kontor og offentlig miljø, og nå blir de en del av hele Vålerenga-familien. 

- Kontorrama ønsker å bygge oppunder nabokulturen i vårt området. Vi vet i dag at Vålerenga Fotball er en stor bidragsyter for godt felleskap og støtte til Oslo som by, og dette er noe vi har lyst til å bidra med. Vi ligger kun 144 meter i luftlinje fra hverandre så dette var en selvfølge, sier daglig leder, Odd Bjørn Sæter og legger til: 

- Vi ser store muligheter for å bygge et bredt nettverk, forbindelser med store partnere som kan speiles begge veier så vi sammen når store mål. 

Kontorrama holder til i Tvetenveien 11, med kontor, stor utstilling og lager på til sammen 2000m2. Her vises et bredt mangfold av ulike produkter fra produsentene bedriften representerer.

Den gamle fabrikkbygningen er en trivelig og inspirende møteplass hvor mange finner veien for å hente ideer, prøvesitte, velge ut produkt og materialer, eller bare for en nyttig møbelprat.

- Vi er veldig fornøyde med å få plass Kontorrama. som skal bidra både inn mot herrelaget, damelaget, bredde og Stiftelsen. Kontorrama er i tillegg naboer av klubben, og dette med å få i gang en nabolagskultur er noe vi har ønsket lenge. Vi begynner å få et større antall partnere som deler postnummer med oss, og det er veldig stas, sier salgssjef Thomas Kolstad. 

Vi ønsker Kontorrama velkommen til Vålerenga-familien!

 

Annonse fra Obos-ligaen: