God påske!

Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere en riktig god påske!

I disse  krevende tider er det vanskelig å skille hverdag fra helligdag, ikke minst da svært mange er helt – eller delvis permitterte, og hvor mange har hjemmekontor.

Men påskehøytiden står like fullt for dør, og vi håper dere får noen fine dager sammen med deres nærmeste, og benytter anledningen til å glede dere til vi igjen er i gang på Intility Arena.

Regjeringen la i går frem informasjon om at det ikke blir noen større publikumsarrangement før etter 15. juni, men det er fortsatt ingenting som går i retning av at vi ikke får gjennomført 30 serierunder i år som planlagt.

Det vil bli mye å glede seg til og ikke minst et høyt aktivitetsnivå for dere som samarbeidspartnere når tiden er inne for det igjen. Vår neste aktivitet vil være et nettverksmøte i starten av mai hvor vi kommer tilbake med invitasjon og formen på dette uken etter påske. Vi gleder oss😊!

Vi oppfordrer også dere alle til å benytte dere av våre digitale plattformer som vår egen partnerside på FB og partnerweb.     

Vi kan fortelle dere at både trenerteam og spillere struttet av treningsiver, når vi forrige uke kom i gang med begrenset organisert trening igjen.

Det er flere i media som har gitt uttrykk for at det er intern uenighet ift. treningsmengde og treningsregime. Vi kan forsikre dere om at det er gode diskusjoner internt med et stort engasjement, men at dette bunner ut i at alle på sport ønsker å trene optimalt og mest mulig.

Ikke minst for å opprettholde konkurranse evnen med de andre lagene i ligaen, og for å videreføre den gode trenden vi hadde på de treningsleirene vi har hatt.

Men med de retningslinjene som foreligger og den situasjonen vi står midt oppe i, må vi enn så lenge fortsette med et redusert program ut inneværende uke, så vil det være nye interne møter og gode samtaler over påske.

Avslutningsvis ønsker vi å takke alle de som har støttet oss med den kampanjen vi igangsatte i slutten av forrige uke, og foreløpige tall viser at vi nærmer oss 2.000 solgte «billetter».

Dette viser at dere har et stort engasjement der ute, både ift. å gi en støtte til klubben i ditt hjerte – men også ved å gi en opplevelse til noen av de som står i frontlinjen i Oslo i en svært krevende situasjon.

Om du/dere ikke har hatt mulighet til å delta på denne kampanjen enda, så finner dere mer info om dette på våre nettsider.

Igjen, vi ønsker dere en riktig god påske – Vi gleder oss til å møtes på en arena nær deg om ikke alt for lenge!

GOD PÅSKE!

Stor påskehilsen fra Erik og Glenn

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: