- Gleder oss til å ta del i veien tilbake

Sabi Sushi skal fortsette å lage enkel, ærlig og sunn sushi til partnere, supportere og ikke minst spillere i året som kommer.

Annonse:

Når Vålerenga spiller hjemmekamper på Intility Arena serverer Sabi Sushi mat til både supportere og spillere. Dette skal de fortsette med også i 2024. 

- Vi i Sabi Sushi har vært partnere med Vålerenga i flere år, og da vi ble spurt om å bli med videre var valget enkelt. Selvfølgelig skal vi heie frem laget og ta del i veien opp, sier Jarand Vandvik, Salgs-Driftskoordinator i Sabi Sushi og legger til: 

- Vi skal bidra med det vi gjør best. Lage enkel, ærlig og sunn sushi til partnere, supportere og ikke minst spillere. Vi er takknemlig for å være en del av et supert nettverk, hvor vi får vise vår merkevare fra den beste siden, og skape gode langsiktige partnerskap. Vi ser frem til årets sesong, og gleder oss til å se hva den bringer, avslutter han. 

Salg- og partneransvarlig i Vålerenga Fotball Elite, Vanja Henriksen Riesto er veldig glad for at Sabi Sushi forlenger avtalen, og skryter av samarbeidet med en av landets beste sushileverandører.

- Det har vært en fryd å jobbe sammen med Sabi Sushi den tiden de har vært i nettverket. De har store leveranser på kampdag, og tilbyr mat vi er stolte av å servere til våre gjester og spillere, sier hun og fortsetter:

- Tilbakemeldingene vi får på sushien er alltid toppscore, og det er sjeldent det er noe til overs. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet i år, og ikke minst til å tilby våre gjester det ypperste når de kommer på besøk, avslutter hun.

Vi kan varmt anbefale Sabi Sushi til ditt selskap!

Annonse fra Obos-ligaen: