image1

Folkets kebab flytter inn

Nå kan du kjøpe Oslos beste burger når Vålerenga spiller hjemmekamp.

Annonse:

Folkets Kebab i Grenseveien 76, et gatekjøkken som er godt besøkt både på dag og natt, ligger et steinkast unna Intility Arena. 

Nå blir Oslos beste kebabkjøkken enda lettere tilgjengelig for våre supportere, når gutta flytter inn i en matvogn mellom Østblokka og Oslo Taxi-tribunen fra neste hjemmekamp. 

- Vi er naboer og har vært en del av lokalmiljøet siden 2003. Vi har vært i dialog med Vålerenga i flere år, så nå er det deilig å endelig spikre en avtale med klubben, sier daglig leder Saman Alikhani og fortsetter:

- Vi ønsker å takke Vålerenga for å ha troa på oss, og lokalsamfunnet spesielt for engasjementet og interessen rundt et samarbeid. Folkets + Vålerenga = Sant, avslutter han. 

Mer igjen til barna i klubben

Allerede søndag 4. juni, når Vålerenga møter Bodø/Glimt, kan du få kjøpt Folkets kjente TexMe-burger utenfor stadion. Ansvarlig for kioskene på Intility Arena, Frank Ove Hansen gleder seg over klubbens nye samarbeid. 

- Det er Vålerenga Fotball bredde som drifter kioskene på stadion, og vi ønsker å utvikle disse til å bli mer attraktive for supporterne. De har sagt klart i fra at de ønsker større utvalg av varmmat, og vi er derfor veldig fornøyde med at Folkets Kebab er på plass med TexMex-burgeren sin allerede på søndag. Det vil bli mulig å kjøpe seg burger i utvalgt kiosk i pausen på Østblokka og på Oslo-taxi tribunen, sier Hansen og legger til: 

- I år har vi fått inn et større sortimentet i kioskene våre, og snart får vi alkoholfri øl. Vi jobber ut ifra at supporterne skal få det supporterne ønsker, avslutter han. 

Kioskene bemannes i år i all hovedsak av medlemmer av klubben som enten jobber dugnad for treningsavgiften sin, eller dugnad for lagkassa. Jo mer vi lykkes med kioskdriften, jo mer kan vi gi tilbake til barna i klubben.

Kan utvide tilbudet

I første omgang er det TexMex-burgeren som blir mulig å kjøpe fra de utvalgte kioskene, men salgs- og markedssjef Mehran Amundsen-Ansari håper at det kan bli mer i årene fremover. 

- Avtalen med Folkets Kebab varer ut 2024, men begge parter er innstilt på at dette skal bli et langt og godt samarbeid også utover dette. Hvis alt går som det skal ser vi på mulighetene for rullekebab, men nå gleder vi oss bare til å komme i gang allerede på søndag, sier Amundsen-Ansari. 

Les også: Folkets Kebab kåra til Oslos beste (+)

 

Annonse fra Obos-ligaen: