fcQuiz blir Vålerengas nye offisielle quiz-partner

Vålerenga er glade over å kunne presentere klubbens offisielle quiz, levert av fcQuiz.

Annonse:

fcQuiz er et fotballspill som tilbyr fotballsupporteren en mulighet til å teste sine kunnskaper innenfor flere tema i fotballen. Spillet er tilgjengelig både på egen nettside og i egen app, tilgjengelig på Apple og Android.

I den anledning har Vålerenga og fcQuiz inngått et offisielt samarbeid, der du ukentlig vil finne vår offisielle quiz på klubbens hjemmeside, hos fcquiz.app og i appen.

For å bli medlem av Vålerengas offisielle fcQuiz-klubb, må du registrere deg i appen gjennom ved å klikke på linken her.

Quizen er i appen, og her. Hver uke vil Vålerenga trekke ut en vinner av effekter og/eller billetter.

fcQuiz er utviklet av selskapet Iterate, og ledes av Frode Lia, kjent som blant annet gründeren av fotballbladet Josimar, og deleier av TV-kanalen Fotball.tv. Viaplay-ekspert Petter Veland er også blant de som driver fcQuiz.

- Jeg så min første Vålerenga-kamp som seksåring på Bislett, så dette er stort for en hårete gutt fra østkanten av Oslo. Jeg tror dette samarbeidet er midt i blinken for det fcQuiz ønsker å skape, og Vålerengas brennende ønske om å engasjere sine supportere, sier Frode Lia.

Vålerenga er fcQuiz sitt første klubbsamarbeid i Norge. Løsningen er tilgjengelig på hele åtte språk, og fcQuiz samarbeider også med spanske LaLiga, er å finne hos fotballaktører og aviser i Spania og England og leverer quiz for flere av landets største lokalaviser og Nettavisen. Selskapet er deleid av mediekonsernet Amedia.

Registrer deg i dag og test deg i ukentlige quizzer om klubben i vårt hjerte. 

Vi ønsker fcQuiz hjertelig velkommen til Vålerenga-familien!

PS: Det jobbes med å få fcQuiz inn i vår nye app som lanseres om kort tid. 

Annonse fra Obos-ligaen: