- Et samarbeid med Vålerenga er med på å bidra til vår fremtidige vekst

Det sier salgsdirektør i Sharp, Sjur Kinder etter at selskapet har forlenget avtalen allerede før den forrige utløper.

Annonse:

Sharp er ett av Norges største selskaper innenfor multifunksjonsmaskiner (kopi, print/scan), samt møteromsløsninger og Visual Solutions (visuell reklameplassering/profilering på skjerm).

Sharp Business Systems Norge AS har vært partner siden 2016, og ser med stor glede og entusiasme frem til et forlenget samarbeid med Vålerenga Fotball Elite.

- Vi mener at mulighetene for å bli sett og samtidig bygge nettverk i fellesskap med Vålerenga Fotball Elite er med på å bidra til vår fremtidige vekst, og vi ser frem til å kunne fortsette samarbeidet med klubben fremover, sier salgsdirektør i Sharp, Sjur Kinder og fortsetter: 

- Vålerenga Fotball Elite fremstår som ytterst profesjonelle med alt de gjør med tanke på marked, sponsorer og sine aktiviteter rundt nettverksbygging, noe som helt klart er en fordel for oss. SHARP har vært en aktiv partner siden 2016, og har vært med på reisen fra Ullevål til Intility Arena.

- Det er, til tross for et spesielt 2020, en stor entusiasme rundt klubben om dagen, og det er med stor spenning vi ser frem mot en ny sesong i 2021, som forhåpentligvis gjør at vi kan samles til et fullsatt Intility Arena igjen, avslutter Kinder. 

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen er veldig glad for at en allerede trofast partner ønsker å forlenge avtalen. 

- Vi er stolte og glade for at Sharp forlenger sitt samarbeid med oss. At Sharp, som et av verdens 50 fremste merkevarer, velger å forlenge ser vi som en stor tillitserklæring på det arbeidet vi gjør her i klubben, sier salgssjef Jensen.

Trenger du multifunksjonsmaskiner eller nye møteromsløsninger er det bare å kontakte Sharp
Alt de skaper er designet med tanke på deg; dine behov, dine drømmer og dine ønsker. Enten det er til ditt hjem eller til arbeidsplassen, har Sharp de løsningene du trenger. 

Annonse fra Eliteserien: