En kontinuitetsbærer i nettverket

Ulna-barnehagene forlenger avtalen med Vålerenga.

Annonse:

Vålerenga og Ulna-barnehagene er som skapt for hverandre. Med de samme verdiene, fokuset på samfunnsansvar og gode relasjoner i nettverket er det selvsagt at aktørene skal samarbeide videre. 

Ulna-barnehagene har vært en del av Vålerenga siden 2016, og nå forlenger de avtalen, i første omgang ut 2024. 

- Vi er innmari glade i klubben og har troa på Vålerenga. Det å være en del av nettverket er en fantastisk fin måte å samarbeide med både klubben og øvrige partnere, og det er et utrolig godt fellesskap her, sier daglig leder i Ulna Laila Haugen og legger til: 

- Det er veldig fint å møte andre i samme rolle som en selv, få faglig påfyll og selvfølgelig skape business innad i nettverket. I tillegg er det selvfølgelig viktig for oss i Ulna å være med og bidra og støtte klubben til at de skal komme tilbake der de hører hjemme, sier hun. 

Ulna-barnehagene er en av kontinuitetsbærerne i nettverket, og Vålerengas kommersielle leder, Andreas Aalbu er både glad og takknemlig for at de forlenger avtalen. 

- Ulna, med Laila i spissen, har vært sentrale i Vålerenga i mange, og en svært viktig bidragsyter til utviklingen av vårt nettverk. Vi ser veldig frem til å fortsette det gode samarbeidet med dem i året som kommer, sier han. 

Les mer om Ulna-barnehagene her

Annonse fra Obos-ligaen: