Dreamwork ny hovedpartner!

Bemanningsbyrået har signert en avtale ut 2023 og skal pryde den kongeblå drakta.

Annonse:

Onsdag formiddag signerte Dreamwork papirene som gjør dem til Vålerengas nye hovedpartner. Logoen deres skal pryde fronten på drakta i 2023. 

Bemanningsbyrået med røtter fra hovedstaden spesialiserer seg på kommersielle og finansielle roller, og er 25 ansatte på hovedkontoret i Oslo. 

- Vi rekrutterer til alle selskaper over hele landet, men brorparten av nedslagsfeltet er her på Østlandet, sier administrerende direktør i selskapet, Soheil Seyedi og fortsetter: 

- En av de viktigste grunnene til at vi ønsker å inngå et samarbeid med Vålerenga er den enorme synligheten klubben har. Det gir oss en unik mulighet til å øke brandingen rundt Dreamwork som merkevare. I tillegg er det viktig for oss å støtte laget i byen der vi har vårt hovedkontor, avslutter Seyedi. 

Les mer om Dreamwork her

Seyedi og markedssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari har kjent hverandre i 25 år, og det er liten tvil om at barndomsvennene ønsker å skape et godt samarbeid i årene som kommer. 

- Soheil og jeg har i flere år sett på mulighetene for et samarbeid, og nå var timingen riktig. Dreamwork vil bistå oss med ansettelser av nye salgsressurser til klubben, og vi gleder oss til felles vekst sammen, sier Amundsen-Ansari og legger til:  

- Avtalen strekker seg i første omgang ut 2023, men vi har begge intensjoner om at dette skal bli et langt og fruktbart samarbeid, avslutter markedssjefen. 

Vi ønsker Dreamwork hjertelig velkommen til Vålerenga-familien!

PS: Dreamwork tar plassen til Fortum foran på drakta, mens strømselskapet pryder ryggen i 2023. 

Annonse fra Eliteserien: