Dreamwork forlenger avtalen

Bemanningsbyrået har fått mange nye relasjoner og kunder gjennom året i Vålerengas nettverk, og gleder seg til fortsettelsen.

Annonse:

Dreamwork kom inn som draktpartner i Vålerenga i 2023, og torsdag morgen satte de pennen til papiret og forlenga avtalen ut neste sesong. 

Bemanningsbyrået frigir plassen på guttas spillertrøye i 2024, men fortsetter i nettverket som en stor og viktig partner. 

- Vålerenga står for mange av de samme verdien som oss i Dreamwork, og det året vi har hatt sammen har vært veldig bra, sier administrerende direktør i selskapet, Soheil Seyedi og utdyper: 

- Vi har fått mange nye relasjoner via nettverket og i tillegg også flere nye kunder, og selv om det har vært noen nedturer sportslig var det aldri noe tvil om at vi ønsket å fortsette det gode samarbeidet. Vi gleder oss til å følge Vålerenga på reisen også i 2024, avslutter Seyedi. 

Vålerengas kommersielle leder, Andreas Aalbu er veldig glad for at bemanningsbyrået forlenger avtalen. 

- Dreamwork har vært en viktig partner i Vålerenga på flere områder, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet ut 2024 og forhåpentligvis i mange år fremover. 

Dreamwork er et landsdekkende HR-tech konsulentbyrå som leverer rekrutterings- og bemanningstjenester. Gjennom utstrakt bruk av teknologi og digitale verktøy finner de drømmekandidatene. 

Les mer om Dreamwork her

Annonse fra Obos-ligaen: